Έτσι θα είναι το ανανεωμένο VW Tiguan

Το εξαιρετικά επιτυχημένο SUV της VW ετοιμάζεται για το facelift της 2ης γενιάς του, με το Kolesa.ru να μας δίνει μια πολύ καλή ιδέα του τί να περιμένουμε.

Δείτε ακόμα: VW Tiguan Allspace για πολύτεκνους και δραστήριους

Το εμπρός μέρος αναμενόμενα ενσωματώνει πολλά στοιχεία από το ολοκαίνουργιο, 8ης γενιάς Golf, με τα φωτιστικά σώματα να γίνονται πιο μακρόστενα και να εισέρχονται σχεδόν μέχρι το μέσο των φτερών. Ο προφυλακτήρας εμφανίζεται πλήρως ανασχεδιασμένος, με μεγαλύτερη εισαγωγή και πιο έντονο αεροδυναμικό φινίρισμα στα πλαϊνά. Βέβαια εδώ απεικονίζεται η έκδοση R-Line, αλλά μπαίνουμε στο κλίμα.

Στο πίσω μέρος οι διαφορές είναι λιγότερες, με τα νέα γραφικά στα LED φωτιστικά σώματα και τον ανανεωμένο προφυλακτήρα να συνθέτουν τα φρεσκαρισμένα μετόπισθεν του Tiguan.

Διαβάστε επίσης: VW Tiguan 2.0 BiTDI 240PS: Στην κορυφή των SUV

Κάτω από το καπό δεν αναμένονται αλλαγές, με την υπάρχουσα γκάμα των βενζινοκινητήρων TSI και των ντίζελ TDI να συνεχίζουν ακάθεκτοι την εμπορικής τους πορεία. Τα μεγάλα νέα αφορούν την εξέλιξη έκδοσης R, η οποία θα λανσαριστεί το 2021. Στο Tiguan R θα συναντάμε τον καθιερωμένο -από τα Golf/T-Roc R, Audi S3 και SEAT Leon Cupra- 2λιτρο TSI των 300 ίππων και 380 Nm ροπής, σε συνδυασμό με το εξίσου εγνωσμένης αξίας 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συπμλέκτη DSG.

Get it on Google Play Download on the App Store