Έβαλε όπισθεν ενώ κινούνταν με 60 χλμ./ώρα και… (+video)

Σίγουρα όλοι έχουμε περιέργεια και κάποιες φορές προσπαθούμε να λύσουμε τα θέματα που μας την προκαλούν. Για παράδειγμα, όλοι μας ή έστω οι περισσότεροι από εμάς είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα γινόταν αν σε ένα αυτοκίνητο βάζαμε όπισθεν ενώ κινούμασταν εμπρός και με ταχύτητα.

Δείτε ακόμη: Έτσι φτιάχνει η Papadakis Racing Toyota Corolla με 1.000 PS

Αυτή την περιέργειά του έλυσε και ο παρουσιαστής του καναλιού AutoVlog, ο οποίος βγήκε στο δρόμο και άρχισε τα πειράματα, για να λύσει την περιέργειά του. Προφανώς και αυτό που έκανε είναι επικίνδυνο, το γράφει εξάλλου και ο ίδιος στο βίντεο και καλό θα ήταν να το δοκιμάσει σε κλειστό δρόμο. Φυσικά, δεν χρειάζεται να πούμε πως δεν πρέπει κανείς να κάνει το ίδιο με το αυτοκίνητό του.

Αυτό λοιπόν που έκανε ο Mike, όπως είναι το όνομά του, ήταν να πάρει ένα αυτοκίνητο 20ετίας με αυτόματο κιβώτιο και να του βάλει πρώτα το P (Parking), ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει με 60+ χλμ./ώρα και μετά να του βάλει όπισθεν

Διαβάστε επίσης: Τα όρια ταχύτητας σε όλες τις χώρες του κόσμου

Για να δείτε τι ακριβώς έγινε και πως αντέδρασε το αυτοκίνητο και στις δύο περιπτώσεις δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στο 2:40 του video και στο 4:50.

Get it on Google Play Download on the App Store