Εξοπλιστική αναβάθμιση για την Skoda Fabia

Διαθέσιμη με δυο νέα εξοπλιστικά πακέτα θα προσφέρεται η Skoda Fabia, τα οποία αναβαθμίζουν το μικρό τσέχικο μοντέλο, τόσο αισθητικά, όσο και στον τομέα της τεχνολογίας.

Τα δυο αυτά πακέτα φέρουν τις ονομασίες Black και Comfort, όπου το καθένα προσφέρει είτε σπορτίφ εμφάνιση, είτε αυξημένη άνεση και τεχνολογία.

Δείτε ακόμα: Skoda Scala από 14.900 ευρώ με δόση από 149 ευρώ

Ξεκινώντας με το εξοπλιστικό πακέτο Black αυτό είναι ελαφρώς για πιο σπορτίφ οδηγούς. Ξεχωρίζει η μαύρη γρίλια στην εμπρός μάσκα, (αυτή που υπάρχει και στην έκδοση Monte Carlo), οι καθρέπτες διαθέτουν μαύρα καλύμματα, οι ζάντες είναι (σωστά μαντέψατε) μαύρες κι αυτές, διαθέσιμες από 15 έως και 16 ίντσες. Προαιρετικά, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να τοποθετήσουν LED πίσω φώτα, αλλά και μαύρη οροφή. Στον αντίποδα βρίσκεται το πακέτο Comfort το οποίο τοποθετείται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Ambition & Style και σκοπός του είναι να προσφέρει αυξημένη άνεση στους επιβαίνοντες. Το πακέτο περιλαμβάνει: αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, αλλά και θερμαινόμενα πιτσιλιστήρια.

Διαβάστε επίσης: Βελτιώσεις για τα Skoda Karoq & Kodiaq

Αμφότερες οι νέες εξοπλιστικές εκδόσεις, θα προσφέρονται με σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (KESSY), το οποίο μειώνει αισθητά τον κίνδυνο κλοπής. Στις φωτογραφίες δεν απεικονίζεται Skoda Fabia σε κάποια από τις προαναφερθείσες εξοπλιστικές εκδόσεις, ενώ αναμένουμε και τις τιμές διάθεσης τους.

Get it on Google Play Download on the App Store