H απίστευτη πινακίδα ΠAOKτσή στην Mustang του

Ένα παλιό ρητό αναφέρει πως «ο Έλληνας μπορεί να φύγει από την Ελλάδα, όμως η Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από αυτόν». Η ομογένεια αποτελεί την τρανή απόδειξη της κυριολεκτικής υλοποίησης των ανωτέρω και σοφών γραμμών, με έναν οπαδό του ΠΑΟΚ να μετατρέπει την Ford Mustang του σε…Τούμπα!

Δείτε ακόμα: Η ακριβότερη πινακίδα αυτοκινήτου στον κόσμο

Ο φίλαθλος του «Δικέφαλου του Βορρά», σύμφωνα με το voria.gr, ζει στις ΗΠΑ εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια (στο Νιού Τζέρσει, συγκεκριμένα), κι όπως είναι φυσικό η νοσταλγία για την πατρίδα και την αγαπημένη του ομάδα είναι πανταχού παρούσα. Για αυτό κι όταν πήρε στα χέρια του την ολοκαίνουργια Mustang, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να την εξοπλίσει με τις καταλληλότερες πινακίδες, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τον αγαπημένο του σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Η τιμή της Ford Mustang Bullitt στην Ελλάδα

Εκτός από τις πινακίδες «PAOKLE» (το «OLE» ολογράφως δεν χώραγε σε νόμιμη πινακίδα) ο Σαλονικιός έχει ντύσει το pony car με αυτοκόλλητα απομίμησης ανθρακονημάτων κι έχει βάψει τον διαχύτη σε πορτοκαλί χρώμα (προφανώς για να είναι ασορτί με την δεύτερη εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας). Γνήσιος Έλλην…

Και επειδή δεν κάνουμε διακρίσεις μεταξύ «Δικεφάλων», ορίστε η πινακίδα του πούλμαν της ΑΕΚ.

Get it on Google Play Download on the App Store