H VW χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 9ο κατά σειρά Spetses Mini Marathon, που φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο νησί των Σπετσών. Στην εφετινή εκδήλωση, που πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός, η Volkswagen, ξεχώρισε ως Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης.

Δείτε ακόμη: Νέο VW Tiguan R-Line για όσους τα θέλουν όλα

Ένας στόλος από μοντέλα της μάρκας υποστήριξαν σφαιρικά τη διοργάνωση, τη στιγμή που ένα ηλεκτρικό e-Golf, φρόντισε για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα δρόμου 25 χιλιομέτρων. Παράλληλα, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, σημείο αφετηρίας και τερματισμού των αγώνων δρόμου αλλά και κέντρο δράσης του τριημέρου, ένα T-Cross σε τυρκουάζ χρώμα Makena Blue και ένα T-Roc σε Flash Red κόκκινο, μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού. Οι τελευταίοι, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο long week-ends με τα δύο δημοφιλή μοντέλα.

Δυναμικό «παρών» στο Spetses Mini Marathon 2019 έδωσε και η Volkswagen Running Team, απαρτιζόμενη από εργαζόμενους της εταιρείας, που ειδικά για την περίσταση είχαν τη συνδρομή και καταξιωμένων αθλητών όπως ο Γιώργος Λουφέκης, ο Γιώργος Ρουκλιώτης και η Νάντια Συντζανάκη αλλά και φίλων της μάρκας όπως η παρουσιάστρια/instagrammer Ευαγγελία Τσιορλίδα και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και YouTuber Σπύρος Μαργαρίτης. O Γιώργος Λουφέκης και η Νάντιας Συντζανάκη τερμάτισαν δεύτεροι σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα, στον αγώνα δρόμου των 25 χιλιομέτρων, ενώ ο Γιώργος Ρουκλιώτης τερμάτισε τρίτος στον αντίστοιχο των 10 χιλιομέτρων.

Δείτε ακόμη: Φρούριο ασφαλείας το νέο VW Polo

Με αφορμή τη χορηγία της KOSMOCAR-Volkswagen στο Spetses Mini Marathon 2019, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της KOSMOCAR-Volkswagen, δήλωσε: «Η Volkswagen, ως μία μάρκα ευρείας αποδοχής και δημοφιλίας, δίνει ένα δυναμικό παρών σε αγωνιστικά δρώμενα που δίνουν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο στη χώρα μας να νιώσει τη χαρά της άθλησης μέσα από μαζική συμμετοχή. Σε αυτό το σύνολο εκδηλώσεων για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε εφέτος και το Spetses Mini Marathon 2019 και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπουμε τόσες χιλιάδες συμμετοχές, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν τους αγώνες.»

Get it on Google Play Download on the App Store