Η Toyota αλλάζει…

Η Toyota στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού θα μας παρουσιάσει τα μελλοντικά της σχέδια, τα οποία όμως αυτή την φορά δεν αφορούν μόνο στα νέα της μοντέλα αλλά στην εν γένει στρατηγική που θα ακολουθήσει στο εξής. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την προϊοντική στρατηγική της αλλά με την στάση της απέναντι στις μελλοντικές μεταφορές.

Δείτε ακόμη: Toyota Corolla KE70 βγαλμένo από όνειρο

Πρώτα από όλα, μέσα από το περίπτερο που έχει ετοιμάσει για την έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού που θα ανοίξει τις πύλες της τον ερχόμενο Οκτώβριο θα μας δείξει τις προθέσεις της. Η ίδια η Toyota λοιπόν λέει πως ετοιμάζεται να μεταλλαχθεί από μία αμιγώς αυτοκινητιστική εταιρία σε καινοτόμο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών, που θα βελτιώσουν τις μετακινήσεις για όλους.

Στο περίπτερό της αυτό θα φαίνεται από τις τρεις διαφορετικές ζώνες. Η πρώτη θα ονομάζεται Start Your Impossible και θα είναι αφιερωμένη σε νέες λύσεις μετακίνησης και μελλοντικές καινοτομίες. Η δεύτερη τιμά τις δραστηριότητες της Toyota στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με την Toyota GAZOO Racing. Η τρίτη έχει θέμα τα νέα μοντέλα Toyota και συγκεκριμένα τις τελευταίες εκδόσεις των αυτοφορτιζόμενων, υβριδικών-ηλεκτρικών μοντέλων της.

Παράλληλα στο εκθεσιακό κέντρο της Toyota στο Παρίσι, όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα υβριδική-ηλεκτρική τεχνολογία της ιαπωνικής μάρκας καθώς και τη νέα της πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA).

Διαβάστε επίσης: Έρχεται crossover έκδοση του Toyota Corolla;

Φυσικά εκεί θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Corolla Touring Sports και ευρωπαϊκή πρεμιέρα το νέο RAV4 και το Camry που επιστρέφει στη Δυτική Ευρώπη με ένα εντελώς νέο μοντέλο. Τέλος, εκεί θα υπάρχει και η ειδική έκδοση του Yaris, με την κωδική ονομασία Y20, που γιορτάζει τα 20α γενέθλια του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store