Μεθυσμένος οδηγούσε χωρίς λάστιχο!

Τιμόνι κι αλκοόλ σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να συνδυάζονται μιας και το αποτέλεσμα του μείγματος μπορεί να είναι θανατηφόρο.

Δείτε ακόμα: Μεθυσμένος τρακάρει αστυνομικό και ζητάει και τα ρέστα! (+video)

Ευτυχώς όμως, για έναν Βρετανό οδηγό οι επιπτώσεις του να είναι τύφλα στο μεθύσι περιορίστηκαν μόνο σε υλικές ζημιές στο Peugeot 206 CC, μιας και οδηγούσε χωρίς ελαστικό για ώρα!

Η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Yorkshire, στην σελίδα που διατηρεί στο Twitter με λεζάντα: «Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ότι ποτό κι οδήγηση βλάπτουν, δείτε ένα παράδειγμα για το τι άσχημο μπορεί να γίνει»! Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ούτε ο μεθυσμένος οδηγός ο οποίος οδηγούσε για αρκετή ώρα χωρίς ελαστικό στην ζάντα του Peugeot. Βέβαια πέρα από την οδήγηση χωρίς ελαστικό, ο ανεκδιήγητος οδηγός έκανε σωρεία παραβάσεων όπως: είχε ληγμένο δίπλωμα, ήταν ανασφάλιστος, συγκρούστηκε κι εγκατέλειψε άλλο όχημα, είχε δικαστήριο σε εκκρεμότητα όπου δεν εμφανίστηκε ποτέ και βέβαια οδηγούσε με απαγορευτικό ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του!

Διαβάστε επίσης: Τι βλάβες προκαλούνται όταν οδηγούμε με «λαμπάκι»;

Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. στη Μεγάλη Βρετανία, οι οδηγοί που συλλαμβάνονται να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ έχουν ποινή φυλάκισης 6 μηνών, χρηματικό πρόστιμο, ενώ τους αφαιρείται το δίπλωμα για ένα έτος. Η οδήγηση σε κατάσταση μέθης είναι από τις κυριότερες αιτίες θανατηφόρων ατυχημάτων. Με τις γιορτινές μέρες που διανύουμε και όλοι θέλουμε να ξεσκάσουμε θυμηθείτε το εξής: αν οδηγείτε μην πιείτε! Κι αν πιείτε επιλέξτε ένα ταξί για να φτάσετε με ασφάλεια σπίτι σας!

Διαβάστε επίσης: Μεθυσμένος καλεί Τροχαία για… μεθυσμένο!

Get it on Google Play Download on the App Store