Και η κλεψιά θέλει ικανότητα!

Άμα δεν το έχεις φίλε άστο! Μην προσπαθείς να κλέψεις αυτοκίνητα και μάλιστα από τρένο που τα μεταφέρει και τα καταστρέφεις!

Οι παραπάνω γραμμές είναι αληθινή ιστορία, η οποία έλαβε χώρα στη Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα, στο σταθμό Milbertshofen του Μονάχου, όπου κλέφτες αποπειράθηκαν να κλέψουν ένα VW Golf GTi.

Δείτε ακόμη: Έρχεται «εμφύλιος» μεταξύ VW Golf R και Audi RS 3;

Η προσπάθεια ήταν ιδιαίτερα τολμηρή, μιας και το Golf έπρεπε να κλαπεί από την αυτοκινητάμαξα που το μετέφερε. Οι επίδοξοι, αλλά ανίκανοι κλέφτες, δημιούργησαν μια ράμπα για να κατεβάσουν το Golf, αλλά όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες η έκβαση δεν ήταν αυτή που περίμεναν, μιας και το γρήγορο γερμανικό hatchback κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή VW Golf 1.5 TSI EVO 130 PS DSG7

Το πώς έγινε η στραβή είναι άγνωστο, αλλά το Golf GTi έπαθε τρομερές υλικές ζημιές. Οι κλέφτες μόλις διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί, το παράτησαν αφού αφαίρεσαν το σύστημα infotainment από ακόμα δυο μοντέλα κι έγιναν καπνός. Οι έρευνες μέχρι στιγμής της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους έχουν αποβεί άκαρπες, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των αρχών!

Get it on Google Play Download on the App Store