Ό,τι απέμεινε από μια Porsche 911 GT3 RS…

To Isle Of Man θεωρείται ο πιο επικίνδυνος αγώνας του κόσμου. Φέτος είχαμε άλλη μια απώλεια αναβάτη, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό από το 1907 που ξεκίνησε η διοργάνωση σε 255 νεκρούς αγωνιζόμενους.

Δείτε ακόμα: Τα φθαρμένα ελαστικά φρενάρουν καλύτερα!

Σε αυτό το αφιλόξενο τερέν, ο ιδιοκτήτης μιας Porsche 911 GT3 RS αποφάσισε να εξερευνήσει τα όρια του αυτοκινήτου του, με τα αποτελέσματα να αποτυπώνονται γλαφυρά στις φωτογραφίες. Αφού έχασε τον έλεγχο του γερμανικού μοντέλου σε ένα στενό σημείο με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, χτύπησε σε ανάχωμα και διέλυσε στα εξ ων συνετέθη το πίσω μέρος της GT3 RS. Τα συντρίμμια της Porsche κατέληξαν σε παρακείμενο λιβάδι, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ακεραιότητα των ζωντανών της φάρμας.

Χαρακτηριστικό -και εξίσου σοκαριστικό- είναι το γεγονός πως ο 4λιτρος boxer των 520 ίππων αποκολλήθηκε από το αμάξωμα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τα ψυγεία που φιλοξενούνται στο εμπρός μέρος.

Διαβάστε επίσης: Ferrari και Porsche έγιναν σμπαράλια

Παρ’ όλη την σφοδρότητα της σύγκρουσης, οι βρετανικές αρχές ανέφεραν πως ο οδηγός διέφυγε του περιστατικού σώος και αβλαβής, με μοναδικό τραυματισμό κάποιες αμυχές και το αναμενόμενο ψυχολογικό σοκ.

Get it on Google Play Download on the App Store