Κλεμμένο Audi A1 κατέληξε στο χαντάκι!

Μια 10λεπτη αστυνομική καταδίωξη δεν είχε αίσιο τέλος για το άτυχο Audi A1, μιας και κατέληξε στο χαντάκι, με αρκετές ζημιές! Η τρελή πορεία του κλεμμένου Α1, ήταν αποτέλεσμα της καταδίωξης από τη BMW της αστυνομίας, αλλά εν συνεχεία και τα δυο οχήματα έπεσαν στην άκρη του δρόμου.

Δείτε ακόμη: Η τέχνη της οδήγησης σε συνθήκες καταδίωξης! (+video)

Μάλιστα την ιστορία δημοσίευσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο West Midlands της Βρετανίας, όπου ο υπεύθυνος αξιωματικός έκανε και το ανάλογο χιούμορ για το χτυπημένο «ασφαλίτικο», λέγοντας: «Μην το βλέπετε έτσι, δεν είναι τόσο χάλια!, Ίσα, ίσα είναι ήδη στο δρόμο για την επόμενη αποστολή του». Κατά την καταδίωξη ο οδηγός του Audi έχασε τον έλεγχο και ακολούθως και η BMW, η οποία έπεσε με το πλάι στο χαντάκι.

Διαβάστε επίσης: Περιπολικό σε καταδίωξη καταλήγει στον γκρεμό! (+video)

Η αστυνομία ανέφερε πως οι τρεις κακοποιοί είναι ηλικίας 16 έως 18 ετών και έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα. Η καταδίωξη ξεκίνησε μετά από μια κλήση για ένα κλεμμένο όχημα που χρησιμοποιήθηκε σε ληστεία. Και οι 3 κακοποιοί συνελήφθησαν όχι μακριά από το σημείο συντριβής και κανείς δεν είχε τραυματιστεί.

Get it on Google Play Download on the App Store