Κοπή πίτας 2020 για το Skoda Club Greece

Το 2020 βρίσκει το Skoda Club Greece, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα club αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με περισσότερο κέφι από ποτέ, για ακόμα πιο δυνατά και μοναδικά event!

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Skoda Kamiq 1.0 TSI 116 PS

Η φετινή κοπή της πίτας θα γίνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Άργος, στην τοπική αντιπροσωπεία της Skoda. Εκεί θα περιμένουν τα μέλη και τους φίλους του Club όλα τα νέα μοντέλα της Skoda και φυσικά θα είναι διαθέσιμα για test drive η νέα Fabia, το νέο Scala και το ολόφρεσκο Skoda Kamiq! Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κληρώσεις και τα ξεχωριστά δώρα.

Ο τυχερός ιδιοκτήτης Skoda που θα κερδίσει το φλουρί θα κερδίσει ένα σετ πατάκια για το Skoda του. Παράλληλα, θα υπάρξουν ξεχωριστά δώρα και για άλλους τυχερούς κατόχους Skoda.

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Η νέα Skoda Octavia RS θα φορτίζει

  • Ένας τυχερός θα κερδίσει 2 εισιτήρια από Πειραιά ή Ραφήνα μετ’ επιστροφής για οποιοδήποτε προορισμό επιθυμεί.
  • Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα λιπαντικό Service για το Skoda του.
  • Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ρολόι Skoda.
  • Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν: μία απόληξη εξάτμισης, νίκελ διακοσμητικά για τους διακόπτες κλιματισμού και νίκελ χούφτες για τις πόρτες.

Για πληροφορίες και συμμετοχές για την εκδήλωση, μπορείτε να πατήσετε στο σχετικό link: https://www.facebook.com/events/256979571939614/

Δείτε ακόμη: Νέο και περιπετειώδες Skoda Kamiq Scoutline

Get it on Google Play Download on the App Store