Τι αυτοκίνητο υπάρχει πίσω από τη «μούρη» BMW;

Τα απωθημένα στους ανθρώπους λένε πως δεν είναι καλό πράγμα γιατί οδηγούν σε άσχημες αντιδράσεις. Όπως αυτός ο ιδιοκτήτης του Lada, που το μετέτρεψε σε… BMW! Οι εικόνες που βρέθηκαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν το εμπρόσθιο μέρος και το εσωτερικό ενός Lada, το οποίο έχει φορέσει το «μούτρο» μιας BMW Σειρά 5 Ε34.

Δείτε ακόμα: Να ένα diesel Lada που πολλοί δεν το γνωρίζουν!

Βέβαια δεν μπορούμε να δούμε τι μετατροπές έχουν γίνει στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, παρόλα αυτά στο εμπρός τμήμα του πάλαι ποτέ Lada έχει γίνει καλή δουλειά και έχουν «φορεθεί» με μαεστρία τα πράγματα της BMW. Στην καμπίνα τώρα, οι αλλαγές ήταν πιο μετρημένες, μιας και έχει τοποθετηθεί το τιμόνι, καθώς κι ο λεβιές ταχυτήτων της BMW. Βέβαια μην περιμένετε ότι τα χειριστήρια στο τιμόνι θα λειτουργούν, αφού όπως γνωρίζετε η λέξη infotainment είναι άγνωστη σε μοντέλο της Lada! Το ίδιο ισχύει και για τον ενσωματωμένο αερόσακο στο τιμόνι, που μάλλον αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο!

Διαβάστε επίσης: Το φθηνότερο crossover Lada των 7.900 ευρώ

Το μόνο κοινό σημείο που έχει το Lada, με την BMW που δανείστηκε τα επιμέρους κομμάτια είναι το γεγονός πως η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα. Τώρα αν και κάτω από το καπό έχει και κάποιο δυνατό μοτέρ, θα ήταν ακόμα καλύτερο το εν λόγω project, μιας και τουλάχιστον ο οδηγός να κάνει τα απαραίτητα «παντιλίκια» και να το χαίρεται περισσότερο!

Get it on Google Play Download on the App Store