Μια πρώτη γεύση από την νέα Mercedes S-Class;(+video)

Η γερμανική μάρκα εξελίσσει την νέα S-Class, την ναυαρχίδα της, όπου κατασκοπευτικές εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας ένα διαφορετικό παρουσιαστικό, πολυτελές, αλλά κι αθλητικό συνάμα.

Δείτε ακόμα: Γιατί στοιβάζονται χιλιάδες νέες Mercedes σε αεροδρόμιο;

Στο εμπρόσθιο τμήμα της, η νέα S-Class φαίνεται πως θα διαθέτει ένα ολοκληρωτικά αλλαγμένο «μούτρο» το οποίο θα ξεχωρίζει με τα νέα φωτιστικά σώματα και τη νέα μάσκα. Πίσω τώρα, οι σχεδιαστές άντλησαν έμπνευση από τον σχεδιασμό της CLS, μιας και τα φωτιστικά σώματα της νέας S-Class την θυμίζουν αρκετά. Παρατηρώντας το video, οι σχεδιαστές φαίνεται ότι θα δώσουν ένα εντελώς διαφορετικό παρουσιαστικό στο πολυτελές μοντέλο, το οποίο δεν θα έχει κοινά στοιχεία με την απερχόμενη S-Class. Πέρα από την σχεδίαση του μοντέλου, οι μηχανικοί της Mercedes πραγματοποιούν συνεχώς δοκιμές, μιας και η πολυτελής Mercedes, θα ενσωματώνει το μεγαλύτερο επίπεδο συστημάτων αυτόνομης οδήγησης που θα έχει παρουσιάσει η μάρκα μέχρι τώρα, προσφέροντας παράλληλα και υψηλά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας.

Διαβάστε επίσης: Τι θα λέγατε για επιστροφή της στρογγυλοφάναρης Mercedes E-Class;

Στο εσωτερικό τώρα, θα ξεχωρίζει μια μεγάλη οθόνη αφής στη κεντρική κονσόλα (τύπου Tesla), μέσω της οποίας θα ελέγχονται όλες οι λειτουργίες ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου και ενδεχομένως το σύστημα κλιματισμού. Ακόμα μια διαφοροποίηση θα υπάρχει για την ενημέρωση του οδηγού, όπου φαίνεται πως αντί για δύο οθόνες που συνδέονται, όπως συμβαίνει στην τρέχουσα Mercedes S-Class, οι Γερμανοί κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει μια μεγάλη οθόνη πίσω από το τιμόνι. Στο τομέα των μηχανικών συνόλων τώρα, η νέα S-Class αναμένεται να κινείται από υβριδικά σύνολα βενζίνης 2.9 και 3 λίτρων, ενώ θα υπάρχει και ένας 6κυλινδρος κινητήρας πετρελαίου, με την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία να αγγίζει τα 100 χλμ. Η νέα Mercedes S-Class θα μας έρθει εντός του 2020 και θα ακολουθήσει η ισχυρότερη έκδοση AMG.

https://www.youtube.com/watch?v=mJrK93Ps5Kc

Get it on Google Play Download on the App Store