Ο ηλίθιος οδηγός της χρονιάς

Έχουμε δει ανεύθυνους κι επικίνδυνους οδηγούς να διαπράττουν κάθε λογής παράβαση. Είτε λόγω έλλειψης παιδείας, είτε από απλή ανικανότητα. Να καταργείται η ανθρώπινη λογική, όμως, είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο.

Ένας οδηγός στο Οχάιο αποφάσισε να «κάψει» τα εγκεφαλικά κύτταρα των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου (προφανώς ούτε στον ίδιο περισσεύουν), πραγματοποιώντας τον πιο βλακώδη ελιγμό όχι μόνο της χρονιάς, αλλά ίσως της δεκαετίας. Το σκηνικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας, ξεκινά κλασικά: ένας αγνώμονας χάνει την έξοδο και κάνει όπισθεν για να ξαναμπεί στον κεντρικό κόμβο. Εγκληματική ανευθυνότητα, αλλά δυστυχώς συμβαίνει συχνά.

Δείτε ακόμα: Και για αυτό δεν πηγαίνουμε από τη Λ.Ε.Α. (+video)

Αυτό που ακολούθησε, ωστόσο, ανήκει στην σφαίρα της ψυχεδέλειας.

Αφού ολοκλήρωσε την επικίνδυνη μανούβρα κι έκανε τη δουλειά του, ο Αμερικανός συνέχισε να κινείται με την όπισθεν κάνοντας -πρακτικά- ολόκληρο το τετράγωνο οπισθοπορεία! Η -χρήζουσα ψυχιατρικής ανάλυσης- βόλτα διήρκησε για περισσότερο από ενάμιση χιλιόμετρο, χωρίς ευτυχώς να καταλήξει σε σύγκρουση ή τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης: Ξέρεις να οδηγείς σε αυτοκινητόδρομο; (+video)

Σύμφωνα με τις τοπικές Άρχες και ενημέρωση που εξέδωσαν φορείς του Υπουργείου Μεταφορών, εικάζεται ότι το αυτοκίνητο αντιμετώπισε πρόβλημα στην μετάδοση. Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι ο οδηγός επέλεξε την όπισθεν για να ξαναβγεί στον κεντρικό όμως αυτή «κόλλησε», με αποτέλεσμα τα σουρεαλιστικά πλάνα που ακολουθούν. Και πάλι, θα μπορούσε απλά να σβήσει τον κινητήρα.

Get it on Google Play Download on the App Store