Οδηγήστε τα Subaru Impreza και XV 1.6!

Η Πλειάδες Motors, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Subaru στην Ελλάδα, διοργανώνει εβδομάδα test drive για τα Impreza και XV με τον κινητήρα των 1.6 λίτρων.

Για το «καλό μήνα» το κοινό θα μπορεί να οδηγήσει τα αποκλειστικά τετρακίνητα ιαπωνικά μοντέλα από 1 εως 5 Οκτωβρίου, διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι την αποτελεσματικότητα του φημισμένου συστήματος τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive. O κινητήρας μπορεί να απαρνείται τις σύγχρονες τάσεις της υπερτροφοδότησης και του downsizing, επιμένοντας στα 1.600 ατμοσφαιρικά κυβικά, όμως οι 114 ίπποι δέχονται την αρωγή της «κοντής» κλιμάκωσης του 5ταχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT.

Δείτε ακόμα: Οδήγηση με ισχυρούς ανέμους. Τι πρέπει να προσέχουμε (+video)

Όπως γίνεται φανερό και από την σχεδίαση των δυο μοντέλων, το Impreza αποτελεί την πρόταση της Subaru στην παραδοσιακή κατηγορία των μικρομεσαίων χάτσμπακ, με το XV να τοποθετείται στο πιο «καυτό» κομμάτι της αγοράς: τα crossover. Εκτός της τετρακίνησης και των εκτός δρόμου δυνατοτήτων (για το XV), τα δυο Subaru ανακηρύχθηκαν ως τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία των μικρών οικογενειακών έπειτα από τις δοκιμές πρόσκρουσης που διεξήγαγε ο ανεξάρτητος φορέας Euro NCAP.

Διαβάστε επίσης: Πόσο καλά ξέρεις να κινείσαι εκτός δρόμου;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση της αντιπροσωπείας στα Σίδερα Χαλανδρίου (Λεωφόρος Κηφισίας 286) από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το βράδυ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού για το test drive στο 210 6800800.

Get it on Google Play Download on the App Store