Συνελήφθη οδηγός με 2.126 παραβάσεις!

Αυτή η περίπτωση είναι και η πιο τραβηγμένη στην ιστορία της Τροχαίας παγκοσμίως! Την τελευταία του διαδρομή έκανε ένας παραβάτης στην Ρωσία, τον οποίο σταμάτησε η αστυνομία στο δρόμο για τυχαίο έλεγχο.

Δείτε ακόμα: Περιπολικά Qashqai εμείς, 5άρες ΒMW στην Ρωσία

Ο δράστης είχε 2.126 παραβάσεις στο ενεργητικό του και τα αντίστοιχα πρόστιμα απλήρωτα όταν η τροχαία τον συνέλαβε. Το Υπουργείο Εσωτερικών κάνει λόγο για μία πρώτης τάξης σύλληψη. Αφού η τροχαία τον σταμάτησε, ο δράστης κλήθηκε να δώσει τα χαρτιά του. Όμως εκείνος αποφάσισε να κλειδωθεί εντός του αυτοκινήτου και να μην συνεργαστεί. Τότε οι άνδρες της Τροχαίας αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι και να τραβήξουν τον ύποπτο έξω από το αυτοκίνητο. Με αυτή τη συμπεριφορά, το μόνο που κατάφερε ήταν να προσθέσει ένα ακόμα παράπτωμα στη λίστα του, αυτό της ανυπακοής στα όργανα της τάξης.

Διαβάστε επίσης: Γιγάντιο τρακάρισμα 310 τόνων στη Ρωσία!

Ο δράστης μεταφέρθηκε αρχικά στο τμήμα και μετά στο δικαστήριο όπου του επιβλήθηκε κράτηση 7 ημερών για να… σκεφτεί τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώσει όλα τα πρόστιμα που έχει χρεωθεί. Στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών δήλωσαν ότι πρέπει να ληφθεί απόφαση που θα τον αναγκάσει να καταβάλει το σύνολο του χρηματικού προστίμου για όλες τις; παραβάσεις που έχει κάνει εντός ενός καθορισμένου χρονικού πλαισίου. Αν και οι παραβάσεις του μεμονωμένα μπορεί να είχαν μικρό πρόστιμο, εν τούτοις στο σύνολο τους θα αγγίξουν τις 40.285 ευρώ!

Δείτε ακόμη: Με ποιες παραβάσεις χάνεις δίπλωμα & άδεια

Get it on Google Play Download on the App Store