Πωλείται η πιο άγρια Mercedes 190E που φτιάχτηκε ποτέ!

Σίγουρα ο βελτιωτικός οίκος Brabus είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη Mercedes, καθώς από το 1977, όταν και ιδρύθηκε έως και σήμερα, έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο ελκυστικά «αστέρια» που κυκλοφορούν εκεί έξω. Ένα από αυτά είναι και η Mercedes 190Ε Brabus 3.6S η οποία φιγουράρει και στις εικόνες πιο πάνω.

Δείτε ακόμη: Τέσσερις παγκόσμιοι τίτλοι και περιμένει την οδική… (+video)

Για πολλούς η Mercedes 190E είναι η τελευταία «γνήσια» Mercedes και όπως καταλαβαίνετε είναι λογικό μία τέτοια έκδοση να αξίζει πολλά, ειδικά όταν μιλάμε για ένα αυτοκίνητο σε άψογη κατάσταση. Πρόκειται για μία σκληροπυρηνική έκδοση της 190E που εφοδιαζόταν με υπερκυβισμένο μοτέρ 3.6 λτ. και στο εσωτερικό της είχε μόνο τα απαραίτητα. Συγκεκριμένα έλειπε ο κλιματισμός αλλά και τα πίσω καθίσματα.

Η παρουσίασή της έγινε το 1988 και περίπου μετά από μία 20ετία, η Brabus πήρε την πρωτοβουλία να ξαναφτιάξει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ακριβώς όπως ήταν όταν παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο. Έχει μέχρι και roll cage από αλουμίνιο αλλά και κέβλαρ, μπάκετ καθίσματα.

Διαβάστε επίσης: Honda NSX vs Mercedes-AMG GT R (+video)

Προκειμένου το αυτοκίνητο να γίνει πραγματικότητα, το ρόλο του… δωρητή έπαιξε μία Mercedes 190E 2.6E, η οποία είχε τον κινητήρα του οποίου η χωρητικότητα αυξανόταν κατά 1.0 λτ. Η ιπποδύναμή του είναι στα 286 άλογα, ενώ σύμφωνα με την Brabus χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,3 δλ. και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα. Όπως μπορείτε να δείτε και στην αγγελία εδώ, το αυτοκίνητο πωλείται στα 150.000 ευρώ (132.000 λίρες).

Get it on Google Play Download on the App Store