Πωλείται VW Golf V5 του 2001 με 19.000 χλμ.!

Αναζητώντας κανείς στο διαδίκτυο αγγελίες με σπορ και γενικά πολύ ακριβά αυτοκίνητα για… οφθαλμόλουτρο και όχι για αγορά, σίγουρα θα πετύχει κάποια «outsider» μοντέλα, τα οποία μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, γιατί δεν τα έχει δει να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Δείτε ακόμη: Maserati GranSport ή καινούργιο VW Golf GTI στα ίδια λεφτά;

Μια τέτοια περίπτωση είναι το συγκεκριμένο VW Golf IV 2.3 V5 Highline, το οποίο –αν θυμόμαστε καλά- δεν είχε εισαχθεί στην Ελλάδα και ίσως ποτέ δεν έχει πατήσει στους ελληνικούς δρόμους. Εξωτερικά μπορεί να μοιάζει με ένα 1.600άρι Golf της  γενιάς του, όμως τα λογότυπα V5 που υπάρχουν στη μάσκα και στο πίσω καπό μαρτυρούν τι υπάρχει κάτω από το καπό του. Βέβαια θα πείτε ότι το «V5» θα μπορούσε να το είχε τοποθετήσει ο καθένας, όμως πρόκειται για ένα εργοστασιακό μοντέλο, με μόλις 18.943 χλμ., το οποίο παρά τα 18 του χρόνια έχει διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση.

Το κατακόκκινο Tornado Red χρώμα του γυαλίζει και δεν έχει ξεθωριάσει, ενώ το εσωτερικό του μοιάζει ανέγγιχτο. Επίσης, είναι πλούσια εξοπλισμένο και περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, ηλεκτρική ηλιοροφή, σύστημα πλοήγησης, θερμαινόμενα καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, xenon φώτα, αισθητήρες παρκαρίσματος, σπορ τιμόνι και καθίσματα, κ.λπ.

Κάτω από το εμπρός καπό του φιλοξενείται ο 2.3 λτ. 5κύλινδρος, 20βάλβιδος κινητήρας ισχύος 170 ίππων και με 225 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το 5τάχυτο Tiptronic κιβώτιο επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 220 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Ευρωπαϊκή χώρα απαγόρευσε τα παλιά εισαγόμενα μεταχειρισμένα

Όσο για την τιμή του, η εμπορία που το πουλά στην Ολλανδία ζητά το ποσό των 17.500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store