Πρώτη εμφάνιση της νέας Alfa Romeo GTV;

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και φαίνεται να απεικονίζει το πίσω μέρος της ολοκαίνουργιας GTV, έχει σκορπίσει ρίγη ενθουσιασμού στους απανταχού Alfisti και κάνει άπαντες να περιμένουμε με αδημονία την παρουσίαση του ιταλικού κουπέ.

Το εν λόγω καρέ δημοσιεύτηκε στο Twitter από το ClubAlfa.it και είναι παρμένο από μια ενδοεταιρική παρουσίαση της μιλανέζικης φίρμας, όπου κατά πάσα πιθανότητα γινόταν συζήτηση για το οργανόγραμμα και τα λανσαρίσματα νέων μοντέλων που επίκεινται. Tον περασμένο Ιούνιο, στα πλαίσια της παρουσίασης του 5ετούς πλάνου της FCA είχαμε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για την νέα γενιά GTV, αλλά και μία teaser φωτογραφία που αποκάλυπτε μερικώς το εμπρός μέρος και τα 3/4 της σαγηνευτικής -όπως φαίνεται- «Ιταλίδας». Τώρα βλέπουμε το προφίλ και το πίσω μέρος, όπου ξεχωρίζει η μεγάλη 3η κολόνα και το πολύ μικρό πίσω παράθυρο. Επιπλέον, σε σχέση με το teaser εδώ η διαμόρφωση του πορτμπαγκάζ φέρνει περισσότερο σε Ferrari 812 Superfast, με την πόρτα και το παράθυρο να ανοίγουν ενιαία, παρά στην κλασική δίθυρη διάταξη των κουπέ.

Δείτε ακόμα: Οι Γερμανοί είναι «ερωτευμένοι» με τις Alfa Romeo

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Alfa Romeo, η νέα GTV θα είναι υβριδική και θα διαθέτει πάνω από 600 ίππους, τουλάχιστον για την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio Verde. Ο twinturbo V6 των 2.9 λίτρων αποδίδει 505 ίππους και χαίρει της συνδρομής ηλεκτρικού μοτέρ 100 ίππων (E-Boost), με την συνδυαστική ισχύ να μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς και το πλαίσιο να είναι άψογα ζυγισμένο, στο 50/50.

Διαβάστε επίσης: Ο ανατριχιαστικός ήχος της Alfa Romeo 155 DTM V6 Ti (+video)

Η αγωνία αναμένεται να λάβει επίσημα τέλος το 2021, αν και κάτι μας λέει ότι οι διαρροές θα μας δώσουν την εικόνα του πολυαναμενόμενου κουπέ νωρίτερα.

Get it on Google Play Download on the App Store