Πρόβλημα και με τα λουκάνικα της Volkswagen

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά καιρούς, τώρα στην VW έχουν να διαχειριστούν και το πρόβλημα με τα λουκάνικά τους. Και μην σας φαίνεται αστείο. Η VW εδώ και 45 χρόνια παράγει τα δικά της λουκάνικα, τα οποία σερβίρει στις καντίνες των εργοστασίων της, ακόμη και σε εκθέσεις αυτοκινήτων της.

Δείτε ακόμη: Η Porsche βγάζει το δικό της μέλι!

Μάλιστα το currywurst, όπως το αποκαλούν οι Γερμανοί είναι τόσο δημοφιλές, που το 2017 η παραγωγή του έφτασε στα 6.800.000 λουκάνικα, κάνοντάς το ένα από τα πιο επικερδή προϊόντα της μάρκας, έχοντας μάλιστα και τη μεγαλύτερη παραγωγή.

Το τελευταίο διάστημα όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Le Figaro, υπάρχουν παράπονα στους εργαζομένους της VW για τη γεύση που έχει και λένε πως η συνταγή έχει αλλάξει. Μάλιστα η υπόθεση είναι τόσο σοβαρή που η VW αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως έχει αλλάξει ο προμηθευτής της σάλτσας που χρησιμοποιείται. Ο νέος προμηθευτής κάνει τη σάλτσα λιγότερο λιπαρή και γλυκιά και για αυτό το λόγο έχει αλλάξει η γεύση. Η ίδια η VW δεσμεύτηκε πάντως πως θα αλλάξει και πάλι τη συνταγή προκειμένου να είναι όπως παλιά…

Διαβάστε επίσης: Γερμανικός εμφύλιος: Audi RS5 vs BMW M5 vs Mercedes-AMG E63S (+video 360)

Get it on Google Play Download on the App Store