Σε τι μπελάδες τον έβαλε ένα πολυτελές μεταχειρισμένο…

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι κάτι που απαιτεί ενδελεχές ψάξιμο ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια μεταχειρισμένη Aston Martin V8 Vantage.

Ένας Βρετανός δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, ο Alex Goy, το είχε καημό να αγοράσει την αγαπημένη του V8 Vantage. Βρετανός γαρ, βρετανικό supercar ονειρευόταν.

Δείτε ακόμη: Το πιο γρήγορο Cabriolet της Aston Martin

Το επάγγελμα του πέρα από τα τυχερά του, όπως να οδηγεί στο πλαίσιο των δοκιμών κάποιο dream car, δεν μπορείς να πεις ότι είναι… χρυσωρυχείο! Επομένως θα έπρεπε να συμβιβαστεί με κάτι μεταχειρισμένο. Τα μοντέλα της Aston Martin στη Βρετανία πωλούνται σε σχετικά λογικές τιμές κι έτσι ο Alex εκταμίευσε περίπου 27.000 ευρώ και απέκτησε την V8 Vantage. Και εκεί ξεκίνησαν όλα! Αρχικά σε ένα από τα ταξίδια του και κατευθυνόμενος προς το Λονδίνο, στο ταμπλό άναψαν όλα τα λαμπάκια για βλάβη στο σύστημα εκπομπών ρύπων. Έπειτα από ψάξιμο που έκανε στο διαδίκτυο, είδε ότι κι άλλοι ιδιοκτήτες Aston Martin είχαν παρόμοια προβλήματα με τους αισθητήρες, όπου οι περισσότεροι πρότειναν να μη δίνουν οι κάτοχοι σημασία, αλλά να οδηγούν το βρετανικό supercar με υψηλή ταχύτητα, ώστε να… ξεμπουκώσουν οι αισθητήρες. Όμως στον φίλο Alex το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και μάλλον πάει για δαπανηρή αλλαγή αισθητήρων.

Διαβάστε επίσης: Με ηλεκτρική Aston Martin ο James Bond

Πέρα από αυτό όμως το σημαντικό μηχανικό πρόβλημα, ο ταλαίπωρος ιδιοκτήτης κάνει παράπονα για την ηχομόνωση του αυτοκινήτου και μάλλον εικάζει ότι έχουν χάσει τις ιδιότητές τους τα ηχομονωτικά «λάστιχα» των παραθύρων. Και περνώντας σε πιο ήσσονος σημασίας προβλήματα, το Bluetooth δεν ενθουσιάζει με την ποιότητα του ήχου του, ενώ το iPhone του κατόχου αρνείται να συνδεθεί με το infotainment, για να ακούει την αγαπημένη του μουσική. Παρόλα αυτά ο Alex, παρά την ύπαρξη όλων των παραπάνω δηλώνει χαρούμενος με την επιλογή του, θεωρώντας ότι έκανε μια επένδυση με την αγορά της Vantage. Περί ορέξεως…

Get it on Google Play Download on the App Store