Audi R8 διαλύθηκε για μια φωτογραφία!

Πριν λίγους μήνες ο γνωστός φωτογράφος Fabian Oefner είχε εκπονήσει ένα εκπληκτικό project, με την φωτογράφιση μιας Miura που έσκαγε σε εκατομμύρια κομμάτια! Σαφώς όχι στην πραγματικότητα, αλλά ως προϊόν μοντάζ!

Για την ακρίβεια ο Oefner φωτογράφισε κάθε κομμάτι της Miura (περίπου 30.000 για την ακρίβεια) και με προσεκτικό Photoshop δημιούργησε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα: Συνεργείο έγραψε βωμολοχίες σε Audi R8 πελάτη!

Το ίδιο concept ο γνωστός φωτογράφος το εφάρμοσε πάνω στο Audi R8, όπου έκανε το sport γερμανικό μοντέλο να μοιάζει πως εκρήγνυται στο πίσω μέρος του. Πλέον το R8 μπήκε στη 2η γενιά του, όντας πιο αιχμηρό και σπορ από ποτέ, γιορτάζοντας παράλληλα τα 10 χρόνια παρουσίας του στην αγορά. Ένας εορτασμός ιδιαίτερος, μιας κι ο Oefner, φωτογράφισε και την παραμικρή βίδα του R8. Για την ακρίβεια κάθε κομμάτι του γερμανικού supercar, φωτογραφήθηκε μεμονωμένα σε ένα μαύρο φόντο, όπου ο εκάστοτε βοηθός κρατούσε ένα κομμάτι του supercar. Τα κλικ ήταν άπειρα και η επιλογή τους αρκετά επίπονη, ώστε να επιλεγούν αυτές που πληρούσαν το σκοπό τους.

Διαβάστε επίσης: Επετειακό Audi R8 V10 Decennium με μοναδική σχεδίαση

Όπως δήλωσε κι ο ίδιος ο φωτογράφος, οι περισσότεροι νομίζουν ότι πρόκειται για προϊόν Photoshop, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ο Oefner, επιμένει στη λεπτομέρεια εξ ου και έλυσε όλο το πίσω μέρος του γερμανικού supercar, ώστε να φωτογραφίσει και την παραμικρή βίδα. Αν βλέποντας τις φωτογραφίες επιθυμείτε να έχετε μια τέτοια στο σαλόνι σας, τότε να γνωρίζετε ότι πωλείται στην τιμή των 22 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store