Στην υπηρεσία της Nέας Οδού το Nissan NV400

Έχοντας ξεκινήσει πρόσφατα την πολλά υποσχόμενη εμπορική του πορεία, το Nissan NV400 αποτελεί πλέον και τον επίσημο συνεργάτη της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός».

Δείτε ακόμα: Nissan Micra με νέους κινητήρες και νέα σπορ έκδοση

Τα συγκεκριμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα Nissan, παρεδόθησαν από την επίσημη αντιπροσωπεία Nissan Γεωργούλιας και έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Νέας Οδού.

Διαβάστε επίσης: Nissan Qashqai: Πρώτο SUV στην Ελλάδα από το 2008!

Τo Nissan NV400 κινείται από έναν 4κύλινδρο, 16βάλβιδο πετρελαιοκινητήρα 2.3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και 310 Νm ροπής όντας παράλληλα σύννομος με τις απαιτήσεις των προδιαγραφών εκπομπών ρύπων Euro6. Μεγαλύτερα προτερήματά του είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, που περιορίζεται στα 7,8 λίτρα/100 χλμ με βάση τα νέα πρότυπα WLTP, και τα αραιά διαστήματα συντήρησης, χαρακτηριστικά που θα βελτιστοποιήσουν το ωφέλιμο χρήσης από το εργατικό δυναμικό της Νέας Οδού.

Get it on Google Play Download on the App Store