Στο 1.000.000 η παραγωγή του Nissan Juke (+video)

Στο Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας κατασκευάστηκε το 1.000.000ό Nissan Juke. Πρόκειται για το εικονιζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο είναι στην εξοπλιστική έκδοση Techna, βαμμένο στο χρώμα Vivid Blue.

Δείτε επίσης: Το νέο Nissan GT-R θα είναι ασύλληπτο

Το ιδιαίτερο αυτό crossover παρουσιάστηκε από τη Nissan το 2010 και από τότε μέχρι σήμερα ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του και την διαφορετικότητά του τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό του. Αυτή την στιγμή, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο κατασκευάζεται ένα Nissan Juke κάθε 105 δευτερόλεπτα και μάλιστα κάποια διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, αφού υπάρχουν συνολικά 23.000 διαφορετικές εκδοχές, που μπορεί να παραγγείλει κάποιος αγοραστής. Το Nissan Juke ακόμη και σήμερα, οκτώ χρόνια μετά την παρουσίασή του, συνεχίζει να καταγράφει ικανοποιητικές πωλήσεις, καθώς το 2017 κατέληξε σε 95.000 ιδιοκτήτες.

Το Juke είναι το δεύτερο crossover που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Sunderland, ακολουθώντας τo Qashqai, που μπήκε σε παραγωγή το 2006. Περισσότερα από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα στο Sunderland, με τα Micra (2.4 εκ.) και Primera (1.5 εκ), να ακολουθούν ως τα μοντέλα με επταψήφιο αριθμό στην παραγωγή του εργοστασίου.

Διαβάστε ακόμη: Τι σημαίνουν τα αρχικά των ντίζελ κινητήρων;

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη γραμμή παραγωγής της μάρκας.

Get it on Google Play Download on the App Store