Στο σφυρί supercars μεξικανών εγκληματιών

Στο πολιτιστικό κέντρο του Μεξικό, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη δημοπρασία υπέροχων supercars, αλλά και θωρακισμένων SUV, τα οποία ανήκαν σε εμπόρους ναρκωτικών των μεγαλύτερων καρτέλ της χώρας.

Στον αυτοσχέδιο εκθεσιακό χώρο στο πολιτιστικό κέντρο του Μεξικό, παρέλασαν μερικά υπέροχα αυτοκίνητα όπως Lamborghini Murcielago Roadster, Ford F-150 Shelby, Porsche 911, Ford Mustang, Hummer H3, αλλά και Jeep Wrangler.

Δείτε ακόμη: Σε δημοπρασία η πρώτη Porsche που κατασκευάστηκε!

Η συγκεκριμένη δημοπρασία έγινε με έναν συγκεκριμένο σκοπό, τα έσοδα να διατεθούν για την κάλυψη αναγκών εξαιρετικά φτωχών ανθρώπων, με τον βαρύγδουπο τίτλο, «Επιστροφή των κλεμμένων σε όσους έχουν ανάγκη». Ο πρόεδρος της οργάνωσης κ. Βάργκας ανέφερε ότι τα έσοδα από τα 82 αυτοκίνητα των εγκληματιών που δημοπρατήθηκαν, ένα μέρος τους θα διατεθεί και για την βελτίωση των υποδομών της πόλης, καθώς και για τη δημιουργία σχολείων.

Διαβάστε επίσης: Δημοπρασία ΟΔΔΥ με BMW 325 από 250 ευρώ!

Πέρα όμως από τα μοντέλα επιδόσεων, ξεχώρισαν και τα θωρακισμένα SUV της Chevrolet, τα οποία φρόντιζαν για την προστασία των βαρόνων ναρκωτικών. Για την ιστορία, οι πλειοδότες κονταροχτυπήθηκαν για τα καλά για το κόκκινο F150 με την λευκή ρίγα στο καπό (πωλήθηκε έναντι 88.900 ευρώ), για την πορτοκαλί Corvette, αλλά και για την κίτρινη Camaro.

Get it on Google Play Download on the App Store