Τα Hyundai N πήγαν «τάπα» στο 24ωρο Nürburgring

Η Hyundai παρουσίασε την πλήρη γκάμα των οχημάτων υψηλών επιδόσεων στον αγώνα 24 ωρών του Nürburgring για το 2019, συμμετέχοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά από το 2016.
Ο αγώνας 24 ωρών του Nürburgring πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 23 Ιουνίου, όπου η Hyundai παρουσίασε τα μοντέλα i30 N TCR, Veloster N TCR και i30 Fastback N.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 Fastback N

Η πίστα του Nürburgring αποτελεί μια εξαντλητική διαδρομή 25 χλμ. Το ρεκόρ αγώνα υπολογίζεται με βάση την απόσταση που διανύεται σε 24 ώρες τεστάροντας τις επιδόσεις και την ανθεκτικότητα του κάθε διαγωνιζόμενου οχήματος. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, τα τρία οχήματα της Hyundai N παρουσίασαν τις ικανότητες της εταιρίας στην οδήγηση υψηλών επιδόσεων.

Τα Veloster N TCR και i30 N TCR κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους. Αντίστοιχα, το i30 Fastback N αγωνίσθηκε στην κατηγορία V2T ενισχύοντας περαιτέρω την εξαιρετική ικανότητα της εταιρίας σε αγώνες, με όλα τα οχήματα να ολοκληρώνουν επιτυχώς τον εξαντλητικό αγώνα των 24 ωρών.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 N (+video)

«Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Hyundai Motor στον αγώνα των 24 ωρών του Nürburgring αποδεικνύουν την ικανότητα των οχημάτων υψηλών επιδόσεων της εταιρίας», δήλωσε ο κ. Thomas Schemera, Executive Vice President και Head of Product Division, Product Operation & N Sub-Divisionτου Hyundai Motor Group. «Ελπίζουμε να μεταφερθεί αυτή η εμπειρία κατευθείαν στον καθημερινό οδηγό, για να αισθανθεί τον ενθουσιασμό, μέσω της μάρκας N».

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI 120 PS

Get it on Google Play Download on the App Store