Θα σας άρεσε να είναι έτσι η νέα BMW Σειρά 4;

Από την ώρα που παρουσιάστηκε το Concept 4 και ουσιαστικά έδωσε το στίγμα της νέας 4άρας, οι φίλοι της BMW έχουν μείνει με την αγωνία του τελικού αποτελέσματος. Οι Βαυαροί έχουν δηλώσει πως τα «νεφρά» στη μάσκα θα είναι μεγαλύτερα από ποτέ και κάθετα τοποθετημένα, ως φόρος τιμής στις πρώτες BMW και την τεχνοτροπία που βλέπαμε μέχρι τη δεκαετία του 70 στη χαρακτηριστική μάσκα.

Δείτε ακόμα: BMW M340d xDrive με 700 Nm και 5,3 λίτρα/100 χλμ.

Ήδη έχει υπάρξει μια διαρροή φωτογραφίας μέσα από το εργοστάσιο, που επιβεβαιώνει τους «φόβους». Ψηφιακές απεικονίσεις μας έχουν δείξει την επόμενη M3, η οποία επίσης θα ενστερνίζεται το ίδιο look. Αυτή του Kolesa.ru πήρε την φώτο της κανονικής 4άρας, την συνδύασε με το Concept 4 και μας δίνει μια πολύ καλή ιδέα από την τελική μορφή της κουπέ (θα υπάρξει και κάμπριο) 3άρας. Το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από την διπλή και κάθετη τοποθετημένη μάσκα, στην προκειμένη μαύρου gloss χρώματος ελέω M Package. Στις κανονικές εκδόσεις, αναμένουμε το καθιερωμένο και διαχρονικό χρωμιωμένο περίγραμμα.

Διαβάστε επίσης: BMW M3 650 HP VS Toyota Supra 700 HP (+video)

Στο πίσω μέρος οι Ρώσοι ενσωμάτωσαν την ουρά της 8άρας και το προσάρμοσαν σε αυτή της Σειράς 3, «φωτογραφίζοντας» αυτή της νέας 4άρας. Το ντεμπούτο της αναμένεται στο προσεχές Σαλόνι της Γενεύης, το Μάρτη.

Get it on Google Play Download on the App Store