Θα σας άρεσε να είναι έτσι το νέο CUPRA Leon ;

Η 4η γενιά του SEAT Leon είναι γεγονός και αναμενόμενα, η προσμονή για την έκδοση CUPRA μεγαλώνει. Το rendering του Autofans.be έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Autocar και μας δείχνει εκτός από το πίσω μέρος του 5θυρου, μια εξίσου καλή ιδέα από το CUPRA Leon ST.

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένο SEAT Leon Cupra ST «ρίχνει» ακόμα και σε Audi RS 6!

Κάτω από το καπό του ισπανικού hot hatch -και hot estate, στην περίπτωση του ST- περιμένουμε το υβριδικό σύνολο που κινεί το Formentor, αποτελούμενο από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα TSI των 1.5 λίτρων και 150 ίππων, σε συνέργεια με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 102 ίππων, το οποίο αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 13 kWh. Στο ισπανικό SUV αποδίδει 245 ίππους και παρέχει ηλεκτρική αυτονομία έως 50 χλμ. Για το Leon CUPRA -ή CUPRA Leon ορθότερα, καθώς η φίρμα τοποθετείται εμπορικά ως αυτόνομη- αναμένεται να διατηρηθεί η ισχύς στη βασική έκδοση. Το ίδιο σύνολο κινεί και το ολοκαίνουργιο Golf GTE, ενώ αναμένεται να πάρει θέση στο μηχανοστάσιο και της επερχόμενης Skoda Octavia iV.

Διαβάστε επίσης: «Τούμπανο» SEAT Leon Cupra και ξεχνάς το VW Golf R

Τα καλύτερα έπονται για την έκδοση R, η οποία αναμένεται να διατηρήσει τον 2λιτρο TSI των 300 ίππων και να υιοθετήσει την τετρακίνηση σε όλες τις μορφές (στην προηγούμενη γενιά, AWD προσφερόταν μόνο το ST)!

Get it on Google Play Download on the App Store