Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς;

O Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε χθες ο νεότερος κάτοχος του τίτλου ATP Finals και γέμισε ολόκληρη την χώρα εθνική υπερηφάνεια. Όμως ένας κορυφαίος αθλητής και μελλοντικό νο1 της παγκόσμιας κατάταξης -βάσει λεγομένων πολλών ειδικών του τένις- κάπως πρέπει να μετακινείται.

Δείτε ακόμα: «Τέρας» η BMW Z4 του Μιχάλη Ζαμπίδη!

Ο 21χρονος Καρδιτσιώτης πρωταθλητής έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Tsitsifast», λόγω της ταχύτητας με την οποία προσεγγίζει τα χτυπήματα των αντιπάλων του και των εξαιρετικών αντανακλαστικών. Ένα παρατσούκλι που ταιριάζει γάντι, βάσει της επιλογής του στα αυτοκίνητα. Ο «Τσιτσι» αγόρασε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο Tesla Model 3, για το οποίο μάλιστα χρειάστηκε να περιμένει 4 μήνες. Ο ίδιος δεν αναφέρει ποια έκδοση του ηλεκτρικού best seller έχει στην κατοχή του, όμως ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την «κορυφαία έκδοση του μικρότερου μοντέλου της Tesla».

Διαβάστε επίσης: H Tesla αλλάζει τους υαλοκαθαριστήρες μετά από 116 χρόνια!

Αν ισχύουν, τότε μιλάμε για το Performance. Δυο ηλεκτροκινητήρες στέλνουν στους τέσσερις τροχούς συνολικά 450 ίππους και 639 Nm ροπής, επιταχύνοντας το αμάξωμα των 1.847 κιλών στα πρώτα 100 χλμ./ώρα εντός 3,4 δλ. και φτάνοντας σε μια τελική της τάξης των 249 χλμ./ώρα. Η μπαταρία των 75 kWh εξασφαλίζει μέγιστη αυτονομία 530 χιλιομέτρων (όχι με αυτό το στυλ οδήγησης), ενώ ως γνήσιο Tesla διαθέτει το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Autopilot και πληθώρα gadgets, τα οποία ελέγχονται μέσω της τεράστιας οθόνης αφής 15 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Get it on Google Play Download on the App Store