Τηλεκατευθυνόμενα τραβούν ένα Jeep Grand Cherokee (+video)

Μετά το βίντεο με το Toyota Hilux που το τραβάνε τα τηλεκατευθυνόμενα της ιαπωνικής εταιρίας μοντελισμού Tamiya, μία ομάδα ατόμων στην Αμερική είχε την ίδια ιδέα αυτή την φορά με τα αυτοκίνητα Traxxas RC και πρωταγωνιστή ένα παλιό και βαρύ Jeep Grand Cherokee.

Διαβάστε επίσης: Ποια εταιρεία λέει πως τα κινέζικα είναι καλύτερα από τα ευρωπαϊκά;

Χρησιμοποιώντας επτά τηλεκατευθυνόμενα Traxxas RC κλίμακας 1:10 μαζί με δύο μεγαλύτερης κλίμακας, τραβούν το παλιό Jeep Grand Cherokee του 2003 που ζυγίζει περίπου δύο τόνους (ανάλογα την έκδοση) αν και τα παιδιά προσπάθησαν να «μειώσουν» το βάρος του αυτοκινήτου. Στα πλαίσια της δοκιμής έδωσαν μία πιο «μάχιμη» εικόνα στο εκτός δρόμου όχημα καθώς ο χρόνος έχει κάνει εμφανή τα σημάδια του στο αμάξωμα. Έτσι έβαψαν με μαύρο χρώμα τις ζάντες όπως και κάποιες γραμμές  δίνοντας του μια πιο άγρια μορφή.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Kia Stonic 1.0 T-GDI 120 hp

Αν δεν κρατιέστε να δείτε την προετοιμασία και τις πλάκες των παιδιών, μπορείτε να μεταβείτε στο 7:35 για την πραγματική δράση. Το παλιό Grand Cherokee κινήθηκε αρχικά αργά από τα τηλεκατευθυνόμενα Traxxas RC ενώ δεν φαίνεται να έχει κάποια «εξωτερική» βοήθεια. Δείτε παρακάτω το απολαυστικό video.

Get it on Google Play Download on the App Store