Τιμόνι της F1 πωλείται στην τιμή… αυτοκινήτου!

 

Από τα σημαντικότερα τμήματα ενός μονοθέσιου της F1 είναι το τιμόνι, μέσω του οποίου ελέγχονται άπειροι παράμετροι της φόρμουλας, εξ ου και οι άπειροι διακόπτες. Η τεχνογνωσία πίσω από ένα τέτοιο τιμόνι είναι υψηλότατη, όπως και το κόστος κατασκευής του.

Δείτε ακόμα: Το κόστος συμμετοχής των ομάδων της Formula 1 για το 2019

Προς πώληση λοιπόν είναι ένα τιμόνι F1, σαφώς παλιότερης τεχνολογίας, από την Sauber και έχει κάτι ακόμα το ξεχωριστό. Δεν το ακούμπησε ποτέ αντρικό χέρι, τουναντίον, μόνο η οδηγός του, η Simona De Silvestro, affiliated driver της ομάδας της Sauber το 2014, με σκοπό να εκπαιδευτεί και να ξεκινήσει τους αγώνες το 2015. Οι δοκιμές έγιναν με μονοθέσιο Sauber του 2012 και η De Silvestro ολοκλήρωσε 112 γύρους, αλλά τελικά η συμφωνία με την ομάδα δεν υλοποιήθηκε ποτέ, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Το εικονιζόμενο τιμόνι λοιπόν της F1 με το γυναικείο άρωμα, πωλείται στην τιμή των 10.000 ευρώ, στην οποία θα πρέπει να προσθέσετε και τον Φ.Π.Α. Όσο δηλαδή κοστίζει ένα καινούργιο μίνι αυτοκίνητο ή ένα πολύ καλό μεγαλύτερο μεταχειρισμένο μοντέλο. Αλλά όπως και να το κάνουμε η ικανοποίηση του να έχεις κάτι σπάνιο πληρώνεται!

Διαβάστε επίσης: Supercars εναντίον Formula 1, μηχανής και αεροπλάνων (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store