Η νέα Toyota Supra με…άρωμα παλιάς

Το νέο έτος μας έφερε ένα μοντέλο που είναι χαραγμένο στη καρδιά του κάθε petrolhead. Ο λόγος για τη νέα Toyota Supra! Χωρίς να έχει κάτσει ο κουρνιαχτός από τη παρουσίασή της και τα renderings για το πως θα την θέλανε ορισμένοι σχεδιαστές το νέο supercar της Toyota έχουν πάρει φωτιά.

Μπορεί το νέο μοντέλο επιδόσεων της Toyota να διατήρησε κατά πολύ το look του πρωτότυπου στο οποίο βασίστηκε, το FT-1, αλλά κάποιοι επιμένουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές στο παρελθόν. Όπως ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Roman Miah.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη βελτιωμένη νέα Toyota Supra είναι γεγονός

Ο εν λόγω κύριος, φοιτητής του τμήματος Μεταφορών & Automotive, μας παρουσίασε τη δική version για το πως θα ήθελε η Toyota να μας φέρει τη νέα Supra. Βέβαια ο σχεδιασμός του έχει έντονο το στοιχείο του παρελθόντος, θυμίζοντας το αυτοκίνητο που όλοι λατρέψαμε.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά του μοτέρ της νέας Toyota Supra (+video)

Ειδικότερα το εμπρός μέρος με τα μεγάλα φανάρια, ενώ από κάτω βρίσκονται οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, όπως ακριβώς αρμόζουν σε ένα μοντέλο επιδόσεων. Όμως και το πίσω μέρος θυμίζει πάλι το παλιότερο μοντέλο, ενώ ιδιαίτερη δυναμική προσδίδει η έξτρα αεροτομή!

Εσείς τι λέτε; Ποια έκδοση της Supra προτιμάτε;

Get it on Google Play Download on the App Store