Το 2021 το ηλεκτρικό VW Passat!

Το μεγάλο νέο δεν είναι ότι θα έρθει η επόμενη γενιά του VW Passat, αλλά το γεγονός πως αυτή θα προσφέρεται μόνο ως ηλεκτρική. Αυτό διατύπωσε ο επικεφαλής της VW στην Αμερική κ. Johan de Nysschen, ο οποίος ανέφερε πως ο διάδοχος του Passat δεν θα κινείται από κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Δείτε ακόμα: Νέο VW Passat GTE με μηδέν κατανάλωση βενζίνης

H Volkswagen έχει ξεκαθαρίσει πως το μέλλον είναι ηλεκτρικό και επενδύει αρκετά λεφτά στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της. Πολλά τα ηλεκτρικά μοντέλα που αναμένουμε από τους Γερμανούς τα επόμενα χρόνια κι ως φαίνεται το επόμενο Passat θα είναι ένα από αυτά. Άλλωστε το μεγάλο σεντάν, είναι από τα πρώτα μοντέλα της Volkswagen που έχουν μπει στην εποχή του εξηλεκτρισμού με την plug-in υβριδική έκδοση GTE. Αυτή συνδυάζει έναν 1.4 TSI κινητήρα με ηλεκτροκινητήρα, προσφέροντας τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας που αγγίζει τα 60 χιλιόμετρα. Αναλογιζόμενοι το γεγονός πως η VW μας παρουσίασε το Ι.D. VIZZION concept, το οποίο έχει τα φόντα να προσφέρει την χρηστικότητα του Passat, μήπως αυτή είναι η διάδοχη κατάσταση;

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το VW χωρίς τιμόνι και πεντάλ! (+video)

Ειδικά για την αγορά των Η.Π.Α. το Passat εμφανίζει εξαιρετικά μειωμένες πωλήσεις (το 2019 πουλήθηκαν μόνο 14.123 αυτοκίνητα) και σίγουρα επιβάλλεται να προσφερθεί στο αγοραστικό κοινό κάτι καινούργιο. Η βάση υπάρχει και βάσει των χρονοδιαγραμμάτων το ντεμπούτο του αμιγώς ηλεκτρικού VW Passat μπορεί να πραγματοποιηθεί το 2021.

Get it on Google Play Download on the App Store