Το Nissan Armada Mountain Patrol είναι ένα κάμπινγκ σε τροχούς (+video)

Η Nissan έχει τον τέλειο τρόπο να μεταφέρει ολόκληρη την οικογένεια στην ύπαιθρο παρουσιάζοντας το νέο Armada Mountain Patrol. Εφοδιάζοντας το μεγάλο SUV με μία σκηνή τοποθετημένη στην οροφή παρέχει ένα ασφαλές μέρος για τέσσερις ανθρώπους να κοιμούνται άνετα στην φύση.

Δείτε ακόμα: Δείτε το νέο Tarraco της SEAT (+video)

Το Armada Mountain Patrol είναι ειδικό για overlanding – ένα είδος off-roading που περιλαμβάνει επίσης κάμπινγκ στην φύση. Οι τροποποιήσεις αυτού του μοντέλου δίνουν αρκετές δυνατότητες έτσι ώστε να μεταφέρει τους επιβάτες και τις προμήθειες τους οπουδήποτε αυτοί θέλουν. Όταν το σκοτάδι έρχεται και οι επιβάτες θέλουν να ξεκουραστούν, υπάρχει μια σκηνή τεσσάρων ατόμων στην οροφή του μεγάλου SUV. Το Armada μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα, οπότε υπάρχει και μια αναδυόμενη σκηνή για τους υπόλοιπους επιβάτες την οποία μπορούν να τοποθετήσουν στο έδαφος. Το όχημα εφοδιάζεται επίσης με ψυγείο/καταψύκτη και Otterbox Venture ψύκτη για να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό στο τέλος της ημέρας.

Το σώμα του Armada Mountain Patrol διαθέτει προσαρμοσμένους μπροστινούς και οπίσθιους προφυλακτήρες κατασκευασμένους από χάλυβα. Υπάρχει επίσης μια φωτεινή ράβδος LED στην οροφή και φώτα ομίχλης προσαρμοσμένα στο εμπρός προφυλακτήρα. Η προσκόλληση σε κάποιο δύσκολο σημείο δεν θα πρέπει να ανησυχεί, διότι το αυτοκίνητο διαθέτει εργάτη-βαρούλκο της Warn Platinum Series και αποθηκευτικό χώρο για επιπλέον καύσιμα. Επίσης διαθέτει ένα σύστημα πλοήγησης Lowrance και off-road ασύρματο για να μην χαθείς. Το μεγάλο Nissan χρησιμοποιεί ειδικά αμορτισέρ από την Icon Vehicle Dynamics. Η προστασία του κάτω μέρους του οχήματος κρατά τα ζωτικά μηχανικά μέρη από το να υποστούν βλάβη, ενώ η εξάτμιση της Magnaflow δίνει στον V6 5.6 λίτρων έναν καλύτερο ήχο.

Διαβάστε επίσης: Η Toyota ετοιμάζεται για μάχη ζωής ή θανάτου

Το Nissan Armada Mountain Patrol θα κάνει το ντεμπούτο του στις 18 Μαΐου στο Overland Expo West στο Fort Tuthill County Park στο Flagstaff της Αριζόνα.

Get it on Google Play Download on the App Store