Το παιχνίδι της Bugatti για τα πλουσιόπαιδα!

Η Bugatti με αφορμή τα γενέθλια των 110 χρόνων της, κατασκεύασε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για παιδιά, με το όνομα Baby II, το οποίο κοστίζει 30.000 ευρώ! Το Baby II διατίθεται κατόπιν παραγγελίας, αλλά μην σπεύσετε να παραγγείλετε, μιας και τα 500 κομμάτια που θα κατασκευάσει η Bugatti έχουν ήδη πουληθεί!

Δείτε ακόμα: Ιμιτασιόν Bugatti Veyron πωλείται για 125.000 δολάρια!

Η Bugatti ένωσε τις δυνάμεις με την βρετανική εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων, με την ονομασία The Little Car Company, δημιουργώντας μια απολύτως πιστή, αλλά υπό κλίμακα ρεπλίκα, της θρυλικής Τype 35. Κάθε εξάρτημα που αποτελεί το Baby II, ψηφιοποιήθηκε και τυπώθηκε μέσω 3D εκτυπωτή. Για την κίνηση του φροντίζει ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, με δυο εκδόσεις ισχύος. Μια εντελώς παιδική με ισχύ 1 kW με ταχύτητα έως 20 χλμ./ώρα και μια με ισχύ 4 kW με τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Στην παραγωγή η Bugatti Chiron που ξεπέρασε τα 490 χλμ./ώρα!

Κάθε έκδοση έχει δύο μπαταρίες που μπορούν να προσθαφαιρούνται για την ευκολία φόρτισης, την στάνταρ των 1,4 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία περίπου 30 χλμ., ενώ θα είναι διαθέσιμη και μια μεγαλύτερη των 2,8 kWh για μακρύτερες διαδρομές. Θαυμασμό όμως προκαλεί η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει δοθεί, όπου ξεχωρίζει ο σωληνωτός μπροστινός άξονας, η ανάρτηση, το σύστημα διεύθυνσης καθώς και το εσωτερικό. Στην καμπίνα διακρίνεται το τετράκτινο ξύλινο τιμόνι, το ταμπλό από αλουμίνιο καθώς και τα χειροποίητα όργανα, τα οποία στην περίπτωση του Baby II δείχνουν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την ταχύτητα.

Get it on Google Play Download on the App Store