Το πρώτο SUV στην ιστορία της Aston Martin (+video)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς για την Aston Martin η οποία έχει ήδη στα σκαριά SUV μοντέλο, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης. Ο Βρετανός κατασκευαστής μπορεί να μην είχε την διορατικότητα της Porsche, που με την Cayenne έδειξε πως μπορεί και ένας κατασκευαστής supercar να έχει στην γκάμα του SUV, σίγουρα όμως μπορεί να πάρει μερίδιο από την αγορά των SUV, η οποία βρίσκεται σε άνθηση.

Δείτε ακόμη: Προσφορά αλλαγή λαδιών από 25 ευρώ

Αυτή τη στιγμή το μοντέλο της Aston Martin, το οποίο θα ονομάζεται DBX, βρίσκεται στα… αφιλόξενα για ένα αυτοκίνητο, κακοτράχαλα εδάφη της Ουαλίας, προκειμένου οι μηχανικοί της μάρκας να εντοπίσουν τις όποιες ατέλειες και να τις διορθώσουν, μέχρι το αυτοκίνητο να οδηγηθεί στο τελικό στάδιο παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: ΣΕΑΑ: Η θέση του για την έξωση των diesel στην Ελλάδα

Όπως λέει και ο Andy Palmer, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος «οι δοκιμές είναι πολύ σημαντικές γιατί ουσιαστικά είναι η στιγμή που παίρνει σάρκα και οστά το πρώτο SUV της μάρκας. Το DBX γράφουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας, καθώς εκτός από το πρώτο SUV της μάρκας θα είναι και το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευάζεται στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της Aston Martin στο St. Athan».

Get it on Google Play Download on the App Store