Θα θέλατε έτσι το νέο Hyundai Tucson;

Με τη Hyundai να εργάζεται πυρετωδώς για την 4η γενιά του Tucson, τα σενάρια για το νέο μοντέλο δίνουν και παίρνουν, ενώ το διαδίκτυο βρίθει από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες σχεδιαστών που οραματίζονται το πώς θα είναι το νέο κορεάτικο SUV.

Αυτή τη φορά μέσα από το site Kolesa, παρουσιάστηκε ένα πιθανό σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή, ο οποίος πήρε έμπνευση από τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του υπό εξέλιξη Tucson, που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Δείτε ακόμα: Νέο Hyundai Kona Hybrid χωρίς τέλη κυκλοφορίας (+video)

Παρά το βαρύ καμουφλάζ που έφερε το Tucson όταν το απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, ο σχεδιαστής κατάφερε να συγκεντρώσει, ότι πληροφορία υπήρχε για το νέο SUV και να δημιουργήσει ένα σχέδιο που κατά το δικό του κριτήριο είναι κοντά με το μοντέλο που θα βγει στην παραγωγή. Η εξωτερική εμφάνιση είναι αρκετά δυναμική και ξεχωρίζουν τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, όπως και η μεγάλη κι εμφατική μάσκα, αλλά και οι πολλές μεταλλικές λεπτομέρειες, οι οποίες έχουν καταλάβει θέση σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Αρκετά δυναμικό χαρακτηρίζεται και το πίσω μέρος του μελλοντικού Tucson. Εκεί ξεχωρίζει η όμορφα προσαρτημένη αεροτομή στο ανώτερο σημείο της 5ης πόρτας, ο μεταλλικός διαχύτης, η διπλή απόληξη της εξάτμισης, ενώ ιδιαίτερης μνείας χρήζουν τα έντονα φωτιστικά σώματα.

Διαβάστε επίσης: Νέο ηλεκτρικό Hyundai αναβιώνει το Pony!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ολοκληρωτικά αλλαγμένο θα είναι και το εσωτερικό του Tucson, με επιρροές από το Venue και το Palisade, δυο μοντέλων που η Hyundai διαθέτει για την αγορά των Η.Π.Α. Υπομονή μέχρι και τις επίσημες πληροφορίες από την Hyundai.

Get it on Google Play Download on the App Store