Τόσες κουτσουλιές σε αυτοκίνητο δεν έχετε ξαναδει!

Κάποιοι λένε ότι αν βρεις στο αυτοκίνητό σου κουτσουλιά, αυτό σημαίνει τύχη και θα σου φέρει λεφτά. Αν τελικά πάντως ισχύει κάτι τέτοιο, ο κάτοχος του εικονιζόμενου Citroen Xsara θα πρέπει να είναι ένας πανευτυχής εκατομμυριούχος! Μάλιστα θα είναι τόσα πολλά τα λεφτά τα οποία του έφεραν τα περιττώματα των πουλιών, που φαίνεται ότι άφησε επίτηδες εκεί παρατημένο και χωρίς πινακίδες το αυτοκίνητό του να γίνει… πεδίο βολής των πουλιών και να φουσκώνουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

Δείτε ακόμη: Πλύσιμο του αυτοκινήτου στο χέρι ή σε πλυντήριο;

Πέραν του αστείου της υποθέσεως, είναι πραγματικά λυπηρό έως και αηδιαστικό να βλέπεις στο δρόμο ένα τέτοιο θέαμα. Κρίμα για το δύσμοιρο το αυτοκίνητο, το οποίο για άγνωστο λόγο πρέπει να έχει μείνει σε εκείνο το σημείο εγκαταλελειμμένο για πολύ καιρό και κανείς δε φαίνεται να νοιάζεται για την κατάσταση που έχει βρεθεί.

Το πράσινο αμάξωμά του έχει καλυφθεί από άκρη σε άκρη με κουτσουλιές και για να αφαιρεθούν (ίσως και ποτέ) θα θέλει πάρα πολύ τρίψιμο. Φυσικά το βερνίκι θα έχει καταστραφεί, αφού όπως θα γνωρίζετε τα περιττώματα των πουλιών περιέχουν οξύ και το φθείρουν, γι’αυτό καλό είναι όταν δείτε κουτσουλιά στο αυτοκίνητο να την αφαιρέσετε αμέσως. Εκτός εάν πιστεύετε ότι θα σας γεμίσει το πορτοφόλι με λεφτά…

Δείτε ακόμη: Ποιες συνθήκες φθείρουν γρηγορότερα το αυτοκίνητο

Get it on Google Play Download on the App Store