VW ID Ruggdzz: Αυτό είναι το επόμενο ηλεκτρικό SUV;

Με την εμφάνιση του ID Ruggdzz, η VW μας αποδεικνύει ότι τα εκτός δρόμου μοντέλα θα έχουν δυναμική παρουσία και στην ηλεκτρική εποχή που έρχεται!

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Volkswagen ετοιμάζει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα πλαισιώσει τα ID μοντέλα.

Δείτε ακόμα:

Κανένα υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας δεν ανέφερε το παραμικρό για το νέο αυτό μοντέλο, πέρα από ότι η εσωτερική του ονομασία είναι ID Ruggdzz. Το ID Ruggdzz όταν έρθει στην παραγωγή (υπολογίζεται εντός του 2023) θα «κονταροχτυπηθεί» με τα BMW iX3 και Mercedes EQB. Μπορεί η VW να εξελίσσει ήδη το ID.4 ως το πρώτο SUV της ID οικογένειας, όμως το ID Ruggdzz θα ξεχωρίζει για τον τετράγωνο σχεδιασμό του, κάτι που τονίζει τα off-road χαρακτηριστικά του. Άξιο αναφοράς είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό, αυτό της σχεδόν διάφανης τρίτης κολώνας, χάρη στην τοποθέτηση ενός γυάλινου πάνελ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ήδη σχεδιαστεί και δημιουργηθεί δυο διαφορετικοί τύποι αμαξωμάτων. Το κλασικό πενταθέσιο, αλλά και ένα μεγαλύτερο που μπορεί να φιλοξενήσει εφτά άτομα. Μάλιστα, το τελευταίο θα προορίζεται για τις αγορές της Κίνας και της Βόρειας Αμερικής.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο σκληροτράχηλο μοντέλο θα βασίζεται στην γνωστή πλέον πλατφόρμα ΜΕΒ, που έχει εξελιχθεί αποκλειστικά για τα ηλεκτρικά μοντέλα του Group. Λεπτομέρειες για τους ηλεκτροκινητήρες και τις μπαταρίες που θα δίνουν κίνηση στο θηριώδες SUV, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να υπάρχει τουλάχιστον ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε άξονα. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, τότε το VW ID Ruggdzz (ή όπως ονομαστεί) αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2023.

Get it on Google Play Download on the App Store