Άδοξο τέλος για μια Mercedes C63 S (+video)

Ο οδηγός μιας Mercedes C63 S, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, κατά την πλαγιολίσθηση και δυστυχώς την έστειλε με το πλάι στον κορμό ενός δέντρου!

Το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό συνέβη στο Rotterdam, κατά τη διάρκεια ενός event με την ονομασία 100%Autolive, το οποίο λάμβανε χώρα στο τοπικό συνεδριακό κέντρο της περιοχής.

Δείτε ακόμα: Έχασε τον έλεγχο του Lexus με 260 χλμ./ώρα! (+video)

Η Mercedes C63 S, έφευγε από το χώρο του event, όταν ο οδηγός της αποφάσισε να πατήσει λίγο παραπάνω το γκάζι, ώστε να προσφέρει στους παρευρισκόμενους ένα μεγαλοπρεπές drift. Δυστυχώς για εκείνον και την τσέπη του, έχασε τον έλεγχο (ήταν απότομο το χαστούκι που έφαγε το πίσω μέρος της Mercedes και δεν αντέδρασε έγκαιρα ο οδηγός) και το μαύρο γερμανικό μοντέλο κατέληξε στο κορμό ενός δέντρου με το πλάι. Στο βίντεο θα ακούσετε έναν ανατριχιαστικό ήχο πριν «σκάσει» πάνω στο δέντρο το αυτοκίνητο. Αυτός ο ήχος προέρχεται από το χτύπημα του πίσω άξονα στο πεζοδρόμιο, ενώ την τραγική συνέχεια τη βλέπετε στο video.

Διαβάστε επίσης:

Η σύγκρουση ήταν ισχυρή, με το πίσω μέρος της Mercedes να είναι άσχημα λαβωμένο, όπως κι ο πίσω άξονας, ενώ το κόστος της ζημιάς ανεβάζει και το γεγονός πως άνοιξαν οι πλευρικοί αερόσακοι. Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν η ασφαλιστική το βγάλει ως ολική καταστροφή! Δυστυχώς κάποιες φορές τα ηλεκτρονικά βοηθήματα καλό θα ήταν να μην τα βάζουμε στο off αν δεν είμαστε και πολύ σίγουροι για τα χέρια μας. Ειδικά αν οδηγούμε ένα θηρίο 4 λίτρων, με 8κύλινδρο κινητήρα σε διάταξη V, που αποδίδει 510 ίππους και 700 Nm ροπής! Όπως η Mercedes C63 S!

Get it on Google Play Download on the App Store