Αναβάτης κλωτσάει αυτοκίνητο και… (+video)

Όπως έχουμε γράψει και σε παλιότερες αναρτήσεις μας, δεν τσακωνόμαστε με κανέναν και για κανέναν λόγο στο δρόμο. Τα νεύρα δεν είναι καλός… συνοδηγός και μπορεί εν βρασμό ψυχής να καταλήξουμε με άσχημα αποτελέσματα. Φαίνεται όμως πως παρά το γεγονός πως όλοι μας το ξέρουμε καλά αυτό, κάποιοι την κρίσιμη στιγμή αδυνατούν να συγκρατηθούν.

Δείτε ακόμη: Κι όμως… ξεκόλλησε από εκεί η Mercedes (+video)

Αυτό έπαθε και ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας, ο οποίος λόγω και της θέσης του θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, αλλά τελικά μάλλον ήταν πιο επιθετικός από ότι έπρεπε. Και αυτό γιατί έπειτα από τσακωμό με τον οδηγό του αυτοκινήτου, αποφάσισε να κινηθεί δίπλα του και να κλωτσήσει το αυτοκίνητο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει. Όπως φαίνεται και στο video ο ίδιος είναι καλά αν και πρέπει να έχει τραυματιστεί ελαφρώς.

Διαβάστε επίσης: Οικοδόμος απολύθηκε επειδή «έλουσε» πεζούς (+video)

Σίγουρα την επόμενη φορά θα το σκεφτεί καλύτερα να κάνει τσαμπουκάδες και να αντιδράσει κατά αυτό τον τρόπο, καθώς εκτός από τον τραυματισμό του πλέον θα πρέπει να ξοδέψει χρήματα τόσο για να επισκευάσει τη μηχανή του όσο και το αυτοκίνητο που κλώτσησε…

Get it on Google Play Download on the App Store