Audi…ξύλο και καράτε! (+video)

Έχουμε παρακολουθήσει αρκετά διαφημιστικά σποτ, ειδικά από την BMW, που περισσότερο θυμίζουν ταινία δράσης παρά promotion νέου μοντέλου. Αλλά σαν διαφήμιση που παραπέμπει σε παραγωγή…Τζάκι Τσαν δύσκολα συναντά κανείς. Και για αυτό έχουμε να ευγνωμονούμε την Audi.

Δείτε ακόμα: Το απίστευτο video της Toyota με τον Τσακ Νόρις

Η φίρμα από το Ίνγκολσταντ παρουσίασε το προωθητικό clip του νέου A8 L, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ξύλο και το πιστολίδι. Βέβαια τα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας δεν είναι «άμαθα» σε τέτοιες καταστάσεις, καθώς το Α8 2ης γενιάς ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Jason Statham στα Transporter 2 και 3, ενώ πίσω από το τιμόνι ενός RS7 1ης γενιάς καθόταν ο Agent 47, γνωστός στον κόσμο των video games ως Hitman. Τώρα δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιος πασίγνωστος ηθοποιός, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό.

Στο video παρακολουθούμε τρεις ανθρώπους να έχουν μπλεξίματα με τον υπόκοσμο. Μέχρι που αποφασίζουν, δηλαδή, να λύσουν τις διαφορές τους με την αγαπημένη κινηματογραφική μέθοδο των πολεμικών τεχνών. Ένας από τους «ήρωες» τρυπώνει σε ένα παρκαρισμένο A8 L, προκειμένου να γλυτώσει από έναν θεόρατο αντίπαλο. Και ενόσω εκτός του αυτοκινήτου οι μπουνιές με τις κλωτσιές μοιράζονται αφειδώς, εντός της γερμανικής λιμουζίνας ο τυχερός επιβάτης απολαμβάνει προνόμια όπως ποδομασάζ, σαμπάνια, τον ambient φωτισμό στο εσωτερικό με την εικόνα ενός τζακιού στο προσκέφαλο του οδηγού και, πάνω από όλα, την γαλήνη που εξασφαλίζει η μόνωση του Α8.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι Άγγλοι απαγόρευσαν διαφήμιση του VW Polo; (+video)

Το σποτ τιτλοφορείται «Η Απόδραση», κάνοντας νύξη στην γαλήνη και την ηρεμία που μπορεί να προσδώσει η πολυτελέστατη καμπίνα επιβατών του μεγάλου Audi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=85&v=9cIgRYgv5Ac

Get it on Google Play Download on the App Store