Αυτά παθαίνει κανείς αν φοροδιαφεύγει! (+video)

Βέβαια δεν αναφερόμαστε για τη χώρα μας, μιας και όπως έχετε διαπιστώσει, όσοι φοροδιαφεύγουν τελικά την περνάνε ζάχαρη! Όμως ευτυχώς δεν ισχύει το ίδιο στις Φιλιππίνες όπου εκεί ο πρόεδρος της χώρας τιμωρεί παραδειγματικά.

Όπως τον άτυχο εν τέλει υποψήφιο κάτοχο της υπέροχης Ferrari 360 Spider. Και λέμε υποψήφιο γιατί πολύ απλά δεν έγινε ποτέ, μιας και η Ferrari του έγινε ένα απλό κονσερβοκούτι.

Δείτε ακόμα: Έκανε τη Ferrari 360 Modena υποβρύχιο! (+video)

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Η εικονιζόμενη Ferrari 360 Spider, στο τελωνείο δηλώθηκε ως ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ώστε ο αγοραστής να γλυτώσει αρκετά χρήματα, μιας και τα ανταλλακτικά δεν φορολογούνται όσο ένα ολόκληρο αυτοκίνητο. Για το λόγο αυτό είχαν αφαιρεθεί φώτα, καπό, προφυλακτήρες κ.α. μέρη, αλλά εν τέλει το κόλπο δεν έπεισε τα τσακάλια τελωνειακούς, όπου φώναξαν άμεσα το χειριστή της μπουλντόζας.

Διαβάστε επίσης: Ferrari 488 GTB γίνεται F40 και μας στέλνει «στον ψυχίατρο»

Με συνοπτικές διαδικασίες η Ferrari 360 Spider ισοπεδώθηκε, με τον υποψήφιο ιδιοκτήτη να κλαίει τη μοίρα του. Η όλη ενέργεια απαθανατίστηκε σε βίντεο, το οποίο σας παραθέτουμε παρακάτω και προειδοποιούμε πως η παρακολούθησή του δεν ενδείκνυται για τους λάτρεις της μάρκας με το όρθιο αλογάκι, αλλά και για κάθε λάτρη των αυτοκινήτων γενικότερα.

Get it on Google Play Download on the App Store