Drift σε παγωμένη λίμνη πήγε τελείως στραβά (+video)

Κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος ενός διαφημιστικού spot στην παγωμένη λίμνη της Βαϊκάλης, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης. Το γύρισμα έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Khann, με τη συμμετοχή δυο των πολυτελών SUV, του Lexus LX570 και του Toyota Land Cruiser.

Δείτε ακόμα: Audi RS4 1.300 ίππων κάηκε ολοσχερώς (+video)

Το τοπίο είναι ειδυλλιακό, με την παγωμένη λίμνη να δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό, το οποίο αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομορφιά της. Και για μας τους fan των αυτοκινήτων, τι καλύτερο από να driftαρουμε με την άνεση μας πάνω στον πάγο;

Κάπως έτσι θα το είχε στο μυαλό του κι ο σκηνοθέτης του διαφημιστικού, για την εταιρεία βελτιώσεων Khann, όπου τα δυο θηριώδη SUV που είχαν στο αμάξωμά τους βελτιωμένα bodykit, θα γλιστρούσαν ανάλαφρα πάνω στην παγωμένη κι ολισθηρή επιφάνεια. Όμως η μειωμένη πρόσφυση, τελικά έβαλε σε μπελάδες τους οδηγούς, μιας και μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να «φιληθούν» τα δυο πολυτελή μοντέλα. Βέβαια για να πούμε την αλήθεια, όταν είδαμε το βίντεο περιμέναμε χειρότερη κατάληξη (π.χ. να σπάσει ο πάγος και να πέσουν μέσα) κι όχι μια ελαφριά σύγκρουση, η οποία όμως λόγω του ακριβού χαρακτήρα των μοντέλων η επισκευή δεν θα είναι φθηνή!

Δείτε ακόμα: Ελληνικό Mitsubishi Lancer Evo «πυροβολεί» (+video)

https://www.instagram.com/p/B5MvuQjofis/?utm_source=ig_web_copy_link

Get it on Google Play Download on the App Store