15χρονη «ασελγεί» σε Honda S2000 (+video)

Μια 15χρονη με το όνομα Kristine Sandvik, λάτρης και υπερήφανη ιδιοκτήτης ενός Honda S2000 μοντέλο του 2001, αποφάσισε να μετατρέψει το αυτοκίνητο της σε ένα τέρας για αγώνες drift τοποθετώντας του τον V10 κινητήρα ενός Dodge Viper SRT10.

Δείτε ακόμα: Η M2 Convertible που δεν είναι της BMW

Η Kristine προέρχεται από την πόλη Heimdal και ξεκίνησε την καριέρα της ως οδηγός αγώνων όταν ήταν δέκα χρονών οδηγώντας ένα Go Kart. Πρόσφατα απέκτησε το συγκεκριμένο S2000 και αποφάσισε να το εξελίξει μηχανικά τοποθετώντας του ένα θηριώδη κινητήρα προερχόμενο από το αμερικάνικο supercar Dodge Viper. Ο κινητήρας αποδίδει 507 ίππους και 720 Nm ροπής και χρησιμοποιεί σύστημα καυσίμου της Bosch.

Το ροζ αυτοκίνητο έχει δεχθεί πολλές αλλαγές πέρα από την αλλαγή του κινητήρα. Το εσωτερικό έχει ξηλωθεί και στη θέση των δερμάτινων επιφανειών υπάρχουν πια μεταλλικές. Στο κέντρο δεσπόζουν μεγάλα αναλογικά όργανα όπως το στροφόμετρο, το ταχύμετρο και το μπαρόμετρο. Τα πανέμορφα μπάκετ καθίσματα προέρχονται από την Sparco και σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές ζώνες τεσσάρων σημείων της Sabelt δίνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αντίστοιχα το αμάξωμα είναι πιο αγωνιστικό καθώς διαθέτει στο πίσω μέρος μια μεγάλη αεροτομή αλλά και  ρυθμιζόμενη ανάρτηση όπως και σετ χαμηλώματος. Φοράει ελαστικά της Toyo σε 17 ιντσών ζάντες κατάλληλα για αγώνες Drift.

Διαβάστε επίσης: Honda Civic Type R FN2 με 765 ίππους! (+video)

Ο γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων Honda, HondaPro Jason μας παρουσιάζει στο παρακάτω βίντεο την 15χρονη Kristine και το αγαπημένο της ροζ Honda S2000, το οποίο καμία σχέση δεν έχει πλέον με το ατμσοφαιρικό διαμάντι που ξέραμε…

Get it on Google Play Download on the App Store