Έβαλε όπισθεν ενώ πήγαινε με 100 χλμ./ώρα (+video)

Η περιέργεια σκοτώνει… λέει ο σοφός λαός και όχι άδικα, καθώς πολλές φορές μας οδηγεί σε πράξεις αδικαιολόγητες. Όπως αυτή που θα δούμε πιο κάτω, στο video που ανέβηκε από το κανάλι MasterMilo82 στο youtube.

Δείτε ακόμη: Αλυσόδεσε ένα Lada για να δει αν μπορεί να κινηθεί (+video)

Σε αυτό ο παρουσιαστής έχει πάρει ένα παλιό Opel Astra και προσπαθεί να του βάλει όπισθεν ενώ το αυτοκίνητο κινείται για να ικανοποιήσει την περιέργειά του. Αρχικά το κάνει με χαμηλή ταχύτητα και καταφέρνει κάποια στιγμή και μετά από αρκετό φάγωμα στα γρανάζια να κουμπώσει την όπισθεν.

Αργότερα όμως αποφασίζει να αυξήσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου, φτάνοντας τα 100 χλμ./ώρα. Όπως είναι λογικό, με τα γρανάζια να έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα ήταν σχεδόν αδύνατο να κουμπώσει η όπισθεν, παρόλα αυτά ακούγονται τα γρανάζια να υποφέρουν…

Προφανώς και όλο αυτό το εγχείρημα είναι επικίνδυνο και εννοείται πως δεν χρειάζεται να το προσπαθήσει κανείς με το αυτοκίνητό του, καθώς εκτός από το ότι θα κάνει ζημιά στο αυτοκίνητό του κινδυνεύει με ατύχημα.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό δεν αφήνουμε τσάντες στη θέση του συνοδηγού (+video)

Στο τέλος του video, στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε ελληνικούς υπότιτλους, μπορείτε να δείτε τον παρουσιαστεί να μας αναλύει πως δουλεύει το κιβώτιο ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store