Γυναίκα οδηγός «απογείωσε» BMW M4 (+video)

Η οδηγός μιας άτυχης BMW M4 κατάφερε να απογειώσει το υπέροχο γερμανικό μοντέλο σε έναν κυκλικό κόμβο, καταστρέφοντας τόσο το δικό της, όσο και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Η 27χρονη οδηγός συνελήφθη ως ύποπτη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, οι οποίες «θόλωσαν» τον μυαλό της και την έκαναν να μη δει την πλατεία μπροστά της.

Δείτε ακόμα: Honda S2000 κολλάει προφυλακτήρα σε BMW M4 στο ‘Ring (+video)

Όπως αναφέρουν οι αρχές του Los Angeles, η σύγκρουση έγινε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης. Για να αφεθεί ελεύθερη το δικαστήριο όρισε εγγύηση ύψους 30.000 δολαρίων. Μια κάμερα ασφαλείας στη διασταύρωση «έπιασε» την BMW M4, να κατεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα το δρόμο, να περνάει το STOP και να χτυπάει έναν τεράστιο βράχο, που ήταν τοποθετημένος στο κέντρο του κυκλικού κόμβου. Η δύναμη της πρόσκρουσης έστειλε την BMW πολλά μέτρα ψηλά και μακριά πριν προσγειωθεί σε ένα λευκό Mazda3 Sedan.

Διαβάστε επίσης: BMW M4 στο χαντάκι… (+video)

Ο Marcelino Ruiz, κάτοικος της περιοχής και ιδιοκτήτης δύο εκ των κατεστραμμένων αυτοκινήτων, πιστεύει ότι η γυναίκα αυτή οδηγούσε με περισσότερα από 100 χλμ./ώρα σε κατοικημένη περιοχή. Η ορμή της BMW ήταν τέτοια που ο βράχος στον οποίο προσέκρουσε, έφυγε από τη θέση του, χτυπώντας το παρκαρισμένο Chevrolet Camaro και καταστρέφοντας όλο το πίσω μέρος του.

Get it on Google Play Download on the App Store