H BMW M3 E30 μάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα! (+video)

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για τα «Χρόνια Πολλά», από το να μας ευχηθεί ο πίσω άξονας ενός θρύλου της αυτοκίνησης; Φυσικά όχι, ειδικά όταν αναλαμβάνει η BMW M3 E30, που δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ειδικά όταν μιλάμε για την Evolution. Την κατά πολλούς καλύτερη M3 όλων των εποχών. Ο S14 παράγει 220 ίππους και 245 Nm από 2.3 ατμοσφαιρικά λίτρα, επιταχύνοντας στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 6,7 δλ. και συνεχίζοντας μέχρι τα 230 χλμ./ώρα τελικής. Αριθμοί που χάνουν τη σημασία τους (το 1988 που παρουσιάστηκε η Μ3 Ε30 Εvo ήταν από τα ταχύτερα αυτοκίνητα -εξαιρουμένων των supercars- που μπορούσε να αγοράσει κανείς), όταν μπουν στο παιχνίδι οι στροφές και ο δρόμος μετατραπεί σε απέραντη παιδική χαρά. από τον ατμοσφαιρικό 4κύλινδρο των 2.3 λίτρων.

Ακόμα και σήμερα, οι E30 σκορπίζουν μελωδίες και γεμίζουν τα οπτικά νεύρα όσων τυχερών παρίστανται στα «show» τους. Εν προκειμένω, χριστουγεννιάτικο. Εμείς δεν έχουμε παρά να κουμπώσουμε 1η στο dogleg κιβώτιο και να την αφήσουμε να μας τα ψάλλει, δίνοντας τον ρόλο του τραγουδιστή στον S14 και των καλάντων στα πίσω λάστιχα…

Get it on Google Play Download on the App Store