Ήρωας: Θυσίασε το αυτοκίνητό του για να εμποδίσει κλέφτες (+video)

Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είναι ένας ήρωας της καθημερινότητας, καθώς εντελώς ανιδιοτελώς ρίσκαρε το αυτοκίνητό του, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του τη ζωή, προκειμένου να σταματήσει δύο κλέφτες που είχαν βάλει στο μάτι μία μοτοσυκλέτα.

Δείτε ακόμη: Σε νοιάζει που φτιάχτηκε το αυτοκίνητό σου;

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μηχανάκι με δύο αναβάτες σταμάτησε στο δρόμο. Ο ένας κατέβηκε από το μηχανάκι και πλησίασε μία μηχανή που ήταν παρκαρισμένη κάθετα προς το πεζοδρόμιο, ανάμεσα σε ένα φορτηγό και ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Για κακή τύχη των κλεφτών όμως, ο οδηγός ενός διερχόμενου Ford Fiesta αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους.

Πρώτα σταμάτησε και βγήκε από το αυτοκίνητο να δει τι συμβαίνει. Τότε δέχτηκε επίθεση από τον έναν από τους δύο κλέφτες και έτσι μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Μετά από λίγο όμως γύρισε και με την όπισθεν έπεσε επάνω στη μηχανή των δραστών και έτσι αυτοί τράπηκαν σε φυγή.

Διαβάστε επίσης: Μέτρηση κατανάλωσης καυσίμου

Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα ασφάλειας στις 6 Αυγούστου και συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει σε ποια ακριβώς περιοχή. Το video έχει ανέβει και σε διάφορες μοτοσυκλετιστικές κοινότητες, οι οποίες δίνουν συγχαρητήρια στον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τον επιβραβεύσουν οικονομικά για να επιδιορθώσει το αυτοκίνητό του. 

Get it on Google Play Download on the App Store