Τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και… χάος (+video)

Όχι ότι χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση γιατί υπνηλία και οδήγηση δεν πρέπει να συνδυάζονται, αλλά πάντα είναι σοκαριστική η οπτικοποίηση των αποτελεσμάτων όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Δείτε ακόμα: Τρακάρισμα με γνήσια και «μαϊμού» ανταλλακτικά σοκάρει (+video)

Ειδικά εφόσον μιλάμε για Ρωσία, όπου θα μεταφερθούμε για να παρακολουθήσουμε ένα VW Polo Sedan να συγκρούεται σφοδρά με ένα άτυχο van όταν ο οδηγός του πρώτου -σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας- αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και ο οδηγός του van δεν κατάφερε να το αποφύγει. Πιο τυχερός ήταν ο άνθρωπος που μας παρέχει τα πλάνα, καθώς τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα «ανοίγουν» μπροστά του, με αποτέλεσμα να περάσει ανάμεσά τους με μικρές υλικές ζημιές.

Διαβάστε επίσης: Και για αυτό δεν προσπερνάμε «από πάνω» (+video)

Από την έκταση των συντριμμιών καταλαβαίνουμε τη δύναμη που συγκρούστηκαν τα δυο μοντέλα, τα οποία ήταν καινούργιας τεχνολογίας και κατάφεραν να διατηρήσουν σώους τους επιβάτες τους. Έχουμε δει τι συμβαίνει όταν συγκρούονται δυο παλιά ή ένα καινούργιο με ένα παλιό αυτοκίνητο, οπότε ο οδηγός που προκάλεσε τον χαμό στην Αγία Πετρούπολη έχει να ευχαριστεί το αυτοκίνητό του -και να έχει πάντα στο μυαλό του ένα καλό μάθημα, ώστε να μην ξαναοδηγήσει αν δεν αισθάνεται 100% έτοιμος για τιμόνι.

 

Get it on Google Play Download on the App Store